Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ostatnimi czasy narodził się nowy problem a mianowicie jak jade po koleinach to cos mi puka w tylnym prawym kole w stylu jak w polonezach tylna klapa trzeszczala heh ale jak juz mam na tyle osobe to problem ustepuje , mial ktos z was podobny problem??czy to moze byc np. poduszka amortyzatora??
Opublikowano
podjedź na szarpaki na jakąś stacje kontroli pojazdów i niech ci sprawdzą bo z tyłu w zawieszeniu jest wiele elementów które mogą się wybić bo tak po opisie to raczej ciężko stwierdzić
Opublikowano
Mnie ostatnio coś pukało w tylnym zawieszeniu to się okazało że koło się zaczęło samo odkręcać.
http://img837.imageshack.us/img837/3526/5vk4.jpg
Opublikowano
nie wiem dokładnie czy o takie stukanie Ci chodzi, zazwyczaj na mniejszym lub większym wyboju, u mnie to była tuleja pod progiem, żeby było ciekawiej to kupiłem "droższą i lepszą" za 50 zl, po 20 tys km było to samo, kupiłem tańszą za 30 zł i mam spokój (30 tys km)