Skocz do zawartości

komputer opis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam bmw e-30 combi 91 r 2.0i wczesniej mialem 318 gaznik :> w w tej mam dwa komputerki jeden u gory pod szyberdachem a drugi na miejscu zegarka .u gory wiem ze jest lampka od oleju , wody w spryskiwaczach ,hamulce lecz nie wiem wszystkiego jezeli by mogl mi ktos je opisac.Tak samo jest z tym komputerkiem po prawej stronie w miescu zegarka nawet nie umie nastawic godziny itp moze ma ktos z was jakis opis tego komputerka bo to dla mnie jak narazie czarna magia :modlitwa: Pozdrawiam Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

Opublikowano
  • Autor
ok thx czekam jesio na ten opis komputera po prawej jeszcze raz dzieki Pozdro Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Godzine sie ustawia naciskając taki guzik na dole po prawej stronie i cyferkami wybierasz godzine to samo robisz z datą , sam nie wiedziałem jak ale odkryłem to bo wyjołem akumulator i pokombinowalem i wszystko gra jak cacy jest godzina jest data i ok

Powodzenia.

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o ten komputerek:

http://img216.imageshack.us/img216/6339/zegarek8db.jpg

to wciskasz i przytrzymujesz przez parę sekund przycisk "UHR"(aby ustawić godzinę) lub "DATUM"(aby ustawić datę), potem przyciskiem h/DAT ustawiasz godzinę (lub miesiąc), a min/DAT minuty (lub dni). Aby zapamiętać ustawienia znowu przytrzymujesz i trzymasz przez parę sekund UHR lub DATUM (zależy co ustawiasz).

Tak mi się bynajmniej przypomina jak ja ustawiałem, ale teraz nie mogę sprawdzić bo w moim komputerku popsuł się wyświetlacz :(

Na szczęście już nowy komputerek jest w drodze do mnie :dance: