Skocz do zawartości

komputer opis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam bmw e-30 combi 91 r 2.0i wczesniej mialem 318 gaznik :> w w tej mam dwa komputerki jeden u gory pod szyberdachem a drugi na miejscu zegarka .u gory wiem ze jest lampka od oleju , wody w spryskiwaczach ,hamulce lecz nie wiem wszystkiego jezeli by mogl mi ktos je opisac.Tak samo jest z tym komputerkiem po prawej stronie w miescu zegarka nawet nie umie nastawic godziny itp moze ma ktos z was jakis opis tego komputerka bo to dla mnie jak narazie czarna magia :modlitwa: Pozdrawiam Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

Opublikowano
ok thx czekam jesio na ten opis komputera po prawej jeszcze raz dzieki Pozdro Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Godzine sie ustawia naciskając taki guzik na dole po prawej stronie i cyferkami wybierasz godzine to samo robisz z datą , sam nie wiedziałem jak ale odkryłem to bo wyjołem akumulator i pokombinowalem i wszystko gra jak cacy jest godzina jest data i ok

Powodzenia.

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o ten komputerek:

http://img216.imageshack.us/img216/6339/zegarek8db.jpg

to wciskasz i przytrzymujesz przez parę sekund przycisk "UHR"(aby ustawić godzinę) lub "DATUM"(aby ustawić datę), potem przyciskiem h/DAT ustawiasz godzinę (lub miesiąc), a min/DAT minuty (lub dni). Aby zapamiętać ustawienia znowu przytrzymujesz i trzymasz przez parę sekund UHR lub DATUM (zależy co ustawiasz).

Tak mi się bynajmniej przypomina jak ja ustawiałem, ale teraz nie mogę sprawdzić bo w moim komputerku popsuł się wyświetlacz :(

Na szczęście już nowy komputerek jest w drodze do mnie :dance: