Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Powiedzcie mi, jak zapali się inspekcja i świeci czerwony prostokącik czy może to zablokować zapłon, albo wpływa na coś innego?

Szukałem temat, ale znalazłem tylko jak się to kasuje.

Pozdrawiam

Opublikowano
nie, nic złego Się nie stanie, jeździj dalej i powodzenia w dalszej eksploatacji :D
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Jestem po wymianie oleju, ale nie mam wykasowanej inspekcji i dlatego pytam.

Brawo za błyskotliwą odpowiedż. Hahah

Masakra zawsze jakiś pajac dogryzie.

Opublikowano
Brawo za błyskotliwą odpowiedż. Hahah

Masakra zawsze jakiś pajac dogryzie.

pierwsze primo:jakie pytanie taka odpowiedź :search: :mad2: , po drugie ja Ciebie nie obrażam więc i Ty tego nie rób :nienie: , po trzecie: nie mogłem odpisać wcześniej gdyż byłem w delegacji i nie miałem dostępu do forum :lol:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.