Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jestem jak najbardziej za!!

W razie czego biore kpl. na dwa fotele. W takim razie jest juz nas 2. Ma ktos konto na Ebay?? I robi tam zakupy??

Opublikowano
Ja również nie odczuwam by się ruszało ale jutro sprawdzę dla pewności :P
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
ja mam chyba najstarsze auto na forum (oczywiscie Z3 najstarsze) i moje tez sie nie ruszaja.
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
To nie jest jakies wielkie ruszanie sie, reka, szarpiac fotel sie tego nie odczuje, raczej przy hamowaniu i przyspiesaniu, lekkie poruszanie sie przod-tyl. Jezeli naprawde tego nie macie to tylko sie cieszyc :) ale roboty przy tym nie ma za duzo w razie co...
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

rozumie. Ile wychodzi zakup tego ? bo ja nie kumam niemieckich aukcji. Nie wiem co jest cena ostateczna :]

Moze tez sie skurze bo bede tak czy siak fotele wyciągał na wiosne to przy okazji zrobilbym takie cos i sie zabezpieczyl na przyszlosc

Opublikowano

wychodzi 13.50 eur z wysylka za kit.

Ale u piotresa fotele sie nie ruszaja nic a nic :nana: . Wiec piotres tego nie potrzebuje.

Jak nalegacie moge wam to zamowic i porozsylac. :whistle:

Wyslalem wlasnie temu kolesiowi wiadomosc ile bedzie kosztowac wysylka 3-4 kitow do Polski.

pozdro

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Standartowe fotele takze sie nie ruszaly :).
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
i tak uwazam ze kazdego to czeka wczesniej czy pozniej wiec lepiej jest sie zaopatrzyc gdy jest szansa kupic taniej :)
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
no dokladnie dlatego ja sie na to pisze. Zwlaszcza ze jak mowilem fotele bede wyciagał.
Opublikowano
Odpisal ze przy 3-4 kitach wysle za darmo :shock: . No coz ...myslalem ze cena pojdzie w druga strone a tu mila niespodzianka.
Opublikowano
OK
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg