Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam lpg w kole 45 L butle chcę zmienić na butle 70 L z tyłu bagażnika.

1. Jak pociągnąć rurki z koła do tyłu bagażnika, czy są jakieś złączki?

2. czy koło pełnowymiarowe 195/65 wejdzie w miejsce gdzie była butla?

3. Czy lepiej pociągnąć nowe rurki do instalacji czy robić złączki?

Opublikowano
najlepiej to jechac do specjalisty bo z tym nie ma zartow, bo cos zle zrobisz i gaz bedzie sie ulatniac i moze byc zle, a kolo sie zmiesci przeciez na to jest to miejsce, sam mam taki zapas wlozony
Opublikowano
mam lpg w kole 45 L butle chcę zmienić na butle 70 L z tyłu bagażnika.

1. Jak pociągnąć rurki z koła do tyłu bagażnika, czy są jakieś złączki?

2. czy koło pełnowymiarowe 195/65 wejdzie w miejsce gdzie była butla?

3. Czy lepiej pociągnąć nowe rurki do instalacji czy robić złączki?

Chyba pomyliłeś dział forum . Z tym pytaniem raczej do tego działu :arrow: viewforum.php?f=17
Opublikowano
dałem do gaziarza na gardowskiego 30 w Krk, zostawiłem wieczorem auto na nastepny dzień gotowe na 12 było, 150 zł wziął, ale powiem wam, że rozbieżność straszna za taką usługę w Wieliczce na Gdowskiej powiedział mi 300 zł + kasa za rurki i kabel do elektrozaworu. W Wieliczce na Krakowskiej w ogóle się nie zabrał za to bo mówi, że nie ma jak przykręcić tej butli do spodu bagażnika. W Krk na hucie na Al. Jana Pawła 200zł z częściami. Na Gardowskiego w krk przykręcili na 4 śrubach koszyk wywiercili nowe dziury w podłożu rurki na złączkach, kabel do elektrozaworu nowy pociągnęli, wyloty powietrza zrobili (zadowolony jestem)