Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

za 60tys.zl to kupisz wypasione w kosmos e90. (tak na marginesie e90 jest brzydkie :P)

Ty chcesz kupić poliftowe cabrio za 30kzł. To powodzenia. :lol: /chyba, że w ratach 50/50/

:cool2: to wypasione w kosmos e90 za 60kzł to też raczej w kredycie 50/50

- chociaż jak widzę, że e39 biegają nawet po niecałe 10kzł, to już nie wiem co o tym myśleć :norty: (niedługo będą po tysiaku)

Edytowane przez moniaad
Opublikowano

Jezuu 60tys.zl?? Bez przesady kolego... ale dogrzales cene ;D Wiem ze pisalem o zadbanym egzemplarzu ale za 60tys.zl to kupisz wypasione w kosmos e90. Dales cene masakra. (tak na marginesie e90 jest brzydkie :P)

Coś warte poliftowe coupe 3.0 zaczynają się od 50kzł, np. http://moto.allegro.pl/bmw-e46-330-coupe-m3-m-paket-m-pakiet-skora-navi-i1410629586.html /przyjmując, że stan jest jak w opisie/

Ty chcesz kupić poliftowe cabrio za 30kzł. To powodzenia. :lol: /chyba, że w ratach 50/50/

Nie pisalem tutaj o po liftowym tylko o cabrio w rozsadnej cenie i nie pisalem o 30tys.zl tylko ze ladne kupi sie za 40tys.zl. Wiadomo mozesz kupic za 80tys.zl jedyna roznica bedzie taka ze ma kierunki w gore i bedzie 5 lat nowsze ale czy koniecznie w lepszym stanie???? Myslcie troche no chyba ze macie kasy jak lodu to po co wogole pisac o takich tanich badziewiach???

Opublikowano

za 60tys.zl to kupisz wypasione w kosmos e90. (tak na marginesie e90 jest brzydkie :P)

:cool2: to wypasione w kosmos e90 za 60kzł to też raczej w kredycie 50/50

http://moto.allegro.pl/bmw-318-d-e90-i1434983054.html Tu masz nawet w dieslu za duzo mniej niz napisalem!

http://moto.allegro.pl/bmw-e90-330i-330-2006-49tys-km-laufi-poznan-okazja-i1417445723.html tamto bylo najtansze jakie widze tak na szybko a tu masz juz duzo drozsze i tak nadal widze ze przesadzilem nawet z ta cena 60tys.zl bo tu masz 3.0i ze smiesznym przebiegiem w idealnym stanie za 56tys.zl. Moze za rzadko wchodzicie na allegro? Sprawdzales ceny 3 lata temu czy jak?? W ratach 50/50 za 60tys.zl? To moze nowe kosztuje tyle chociaz watpie, chyba w m-paku i 3.0xd :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
[http://moto.allegro.pl/bmw-e90-330i-330-2006-49tys-km-laufi-poznan-okazja-i1417445723.html tamto bylo najtansze jakie widze tak na szybko a tu masz juz duzo drozsze i tak nadal widze ze przesadzilem nawet z ta cena 60tys.zl bo tu masz 3.0i ze smiesznym przebiegiem w idealnym stanie za 56tys.zl.

Taa, a te mile na liczniku widzisz? Zapewne ktoś je kupił w USA w takim stanie jak teraz na zdjęciach ;).

900zł naprawa? :lol: Jak bym był klientem na to auto to chętnie dał bym 2x więcej aby auto było zrobione bo obawiam się, że i 2kzł braknie. /o ile to na zderzaku przednim to to co mysle ;) /

Malowanie boku /2 elementy + cieniowanie pozostałych dwóch/ w byle warsztacie to z 700-800zł.

Opublikowano
Nawet jak by to bylo 5.tys.zl to i tak wychodzi 40 a nie 60.000 w kredycie 50/50 :mad2:
Opublikowano
[http://moto.allegro.pl/bmw-e90-330i-330-2006-49tys-km-laufi-poznan-okazja-i1417445723.html tamto bylo najtansze jakie widze tak na szybko a tu masz juz duzo drozsze i tak nadal widze ze przesadzilem nawet z ta cena 60tys.zl bo tu masz 3.0i ze smiesznym przebiegiem w idealnym stanie za 56tys.zl.

Taa, a te mile na liczniku widzisz? Zapewne ktoś je kupił w USA w takim stanie jak teraz na zdjęciach ;).

900zł naprawa? :lol: Jak bym był klientem na to auto to chętnie dał bym 2x więcej aby auto było zrobione bo obawiam się, że i 2kzł braknie. /o ile to na zderzaku przednim to to co mysle ;) /

Malowanie boku /2 elementy + cieniowanie pozostałych dwóch/ w byle warsztacie to z 700-800zł.

To byl tylko przyklad, nie gwarantuje ze jest bez wypadkowe chociaz wyglada zachwycajaco. Nie szukalem konkretnego modelu, wszedlem na allegro po szukalem 10sekund i chcialem tylko pokazac za ile mozna kupic e90 tym co mnie wysmiali. Wybralem jedno z drozszych, sa i po 50 i po 40tys. Osobiscie kupil bym wlasnie uszkodzone dla pewnosci....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To byl tylko przyklad, nie gwarantuje ze jest bez wypadkowe chociaz wyglada zachwycajaco. Nie szukalem konkretnego modelu, wszedlem na allegro po szukalem 10sekund i chcialem tylko pokazac za ile mozna kupic e90 tym co mnie wysmiali. Wybralem jedno z drozszych, sa i po 50 i po 40tys.

I uważasz, że te Twoje porównania mają sens? Bo 'pokazałeś' po 10sek poszukiwań, że da się kupić e90 318D za taką kwotę? 3.0 to 3.0, w dodatku cabrio to cabrio i wybacz ale takie e90 318d to popierdółka przy E46 3.0 cabrio nawet jak by kosztowało tyle samo.

Opublikowano

trzeba zamknąć temat bo piszemy nie na temat.

Temat był o zadbanym bezwypadkowym 330i cabrio e46 po lifcie które trochę jednak kosztuje, z tym zgodziło sie kilku uszytkowników,

a nie ze przed liftem bo tańsze

i nie w dieslu 2.0 bo tańszy

i nie rozbitym i naprawionym po kosztach bo tanszy.

Opublikowano

To byl tylko przyklad, nie gwarantuje ze jest bez wypadkowe chociaz wyglada zachwycajaco. Nie szukalem konkretnego modelu, wszedlem na allegro po szukalem 10sekund i chcialem tylko pokazac za ile mozna kupic e90 tym co mnie wysmiali. Wybralem jedno z drozszych, sa i po 50 i po 40tys.

I uważasz, że te Twoje porównania mają sens? Bo 'pokazałeś' po 10sek poszukiwań, że da się kupić e90 318D za taką kwotę? 3.0 to 3.0, w dodatku cabrio to cabrio i wybacz ale takie e90 318d to popierdółka przy E46 3.0 cabrio nawet jak by kosztowało tyle samo.

no pokazalem Ci ze e90 nie kosztuje 120tys.zl tak jak wedlug Ciebie i wiesz ze nie miales racji a jeszcze sie klocisz...

Opublikowano

To nie BaX napisał o tych 120kzł tylko ja, no i w sumie nie chodziło o te 120kzł tylko o te 50/50, których proszę nie brać aż tak dosłownie. Chodziło mi o to, że naprawdę za 60kzł nie da się kupić wypasionego w kosmos e90. Pierwsze wzięte z Allegro za tą kwotę tylko to udowadnia - nie jest to auto ani mega wypasione, ani w idealnym stanie. O autach z Ameryki nie wspomnę - bo na 100% są to auta z “ciekawą” przeszłością (przy dzisiejszej cenie dolara sprowadzanie stamtąd bezwypadkowych aut jest raczej nieopłacalne). Od dłuższego czasu właśnie w tej kwocie przeglądam oferty i niestety muszę stwierdzić, iż nie ma auta, które by mi odpowiadało i miało bezkolizyjną przeszłość - po zakupie chcę cieszyć się z jazdy nowym nabytkiem a nie spędzać czas w niemieckim Aso, bo na naszym terenie to raczej nie ma godnych zaufania warsztatów.

Oczywiście trzeba też tutaj wziąć pod uwagę, co dla kogo oznacza “wypasione w kosmos” - bo jak dla mnie, czyli osoby, która szuka auta dla siebie, oznacza to zarówno upodobany przeze mnie silnik, odpowiednie wyposażenie, jak i wizualne wrażenia: kolor zewnątrz, kolor skórzanej tapicerki i w ogóle kolorystyczne spasowanie wnętrza auta jak i nawet wzór alufelg.

Jasne, że każde auto ma swoją cenę i na cabrio niekoniecznie trzeba mieć przygotowane 40- 50kzł, ale warto zwrócić uwagę na dolną i górną granicę przedziału cenowego tych aut i mniej więcej wyważyć pomiędzy wyposażeniem a stanem technicznym i wizualnym - ale to raczej powinien być wybór osobisty i nie do oceny przez forumowiczów.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jest tak gdyz twoj e36 mial 100 koni a 330i ma 230 koni :) a tak serio to silniki poliftowe 2.2 2.5 3.0i roczniki 2000-2002 maja jakis feler w uszczelniaczach zaworow o ile sie nie myle, i puszczaja olej tymi uszczelniaczami...

Tak maja feler, nowsze roczniki też. Benzynowe e60 tez potrafia żłopac olej gorzej niz stare e34. Sporo zalezy od tego na jakim oleju auto jezdziło....

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jasne, że każde auto ma swoją cenę i na cabrio niekoniecznie trzeba mieć przygotowane 40- 50kzł, ale warto zwrócić uwagę na dolną i górną granicę przedziału cenowego tych aut i mniej więcej wyważyć pomiędzy wyposażeniem a stanem technicznym i wizualnym - ale to raczej powinien być wybór osobisty i nie do oceny przez forumowiczów.

Pozdrawiam

Dolna granica sensownego cabrio to jakies 30 tys i to za model 320i.

330i cabrio to cieżko by w cenie 35 tys znalezc jesli ma byc to porzadne auto.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...