Skocz do zawartości

zamiana e65 na x5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie koledzy ,nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale :? Chcę zamienić e65 z 2004 3.0d na x5 preferowany rocznik 2004-2006 tylko 3.0d.Jeżeli piszę nie tutaj to proszę admina o przeniesienie :cool2:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolega zapomnial dodac ze wycenia swoje e65 na 80tys ;) z tego co pamietam.. bo wydaje mi sie ze to on dzwonil do mnie ;)

wiec jak ktos z kolegow jest na tyle uprzejmy i sie zamieni to milo z jego strony ;)

ja moge sie zamienic jak doplaci 20.000zl bo e65 z tego rocznika nie wycieniam wiecej niz 60tys...

Opublikowano
  • Autor

Aktualnie wystawiona jest za 77 tys.na oto moto,ale jest to do zejścia.Ostatecznie na tę chwilę 73 tys.

Dodam że nie ma absolutnie ciśnienia ze sprzedażą aukcję są wystawiane z czystej ciekawości ,zależy mi na x5 zwłaszcza po zimie ,więc celuje jak trafi mi się sztuka godna mojej e65 i w kwocie za 69tys. to prawdopodobnie również skuszę się na zamianę ,a za rok to może nawet za 59 tys.ceny spadają w zawrotnym tempie :? .Co do wartości e65 z 2004 r. można by polemizować długo są sztuki za 45 tys i za 110tys.z 2003r. więc rozbieżności są potężne podobnie jak w x5,watro by tu zwrócić uwagę na stan techniczny oraz przebieg który w większości przypadków jest kręcony,bez wypadkowość itp. Wartość pojazdu wyceniam po jego stanie i wielu innych czynnikach ,szkoda by było kupić x albo e65 za 60 tys. i jechać za miesiąc do mechanika od skrzyń i pakować 7 tys. za remont :(.Lub zmieniać wtryski i turbo.Auto za 50 tys. z przebiegiem 148tys. :lol: ma połowicznie wyprute flaki takie oferty nie interesują mnie nawet.Ale czemu nie można dołożyć zawsze 20 tys zł i bedzie malina :cool2:

Opublikowano
No ja mam wlasnie doinwestowane X5 i szczerze sprzedaje tylko dlatego bo nie potrzebuje 3 samochodu ;) mam 645 i S-klase w221 i tego X... X jest najstarszy bo 2005 wiec idzie pod mlotek ;) i uwazam ze chcac 80 za tego mojego X gdzie nie ma nic do zarzucenia to nie jest duzo w porownaniu z innymi ;)