Skocz do zawartości

E39 Czy te felgi podejda z et20 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te koła to przesada do E39,przecież nawet jeżeli to wejdzie to nie da się jeździc na takim rozmiarze(sam mam 18" szerokośc8,5")a napewno nie wejdzie.Et powinno się zawierac miedzy 15 a 20 czyli ok. ale rozstaw śrub nie ten,przy tej szerokości felg to i tak jeżeli wejdzie to będzie na styk lub będzie przycierac,a gdzie jeszcze wciśniesz dystanse zmieniające rozstaw śrub?.

Poszukaj felg o NORMALNYM rozmiarze z pasującym rozmiarem rozstawu śrub oraz otworem na piastę,pamiętaj że E 39 ma inny.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Wejdą wejdą, jeździłem już i na 10 calach :) najwyżej będziemy poszerzać :) albo dam fele do obróbki cnc, zrobią nowe dziurki. Muszą wejść :) Musi być nisko i szeroko :)
Opublikowano
Przepraszam że pytam... ale jak napisałem w temacie, do tylnich musiałbym użyć flanszy a nigdy tego ustrojstwa nie użytkowałem... przepraszam raz jeszcze :)
Opublikowano
No wlasnie :) Zresztą, rozumiem co poniektórych, bo jeździ sie na takim zestawie dość licho. Jednakże e39 nie jest używana na codzień :)