Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z nawiewem cały czas szyby są tłuste wymyłem je ale po jakimś czasie dalej są takie same nie wiem co można zrobic , czy może niema jakiegoś filtra , nie wiem nawet jak się za to zabrac pomocy
Opublikowano
Czasem tłusty "film" na szybach jest tak gruby że trzeba umyć szyby PORZĄDNIE 2-3 razy. Myje się używając niewielkiej ilości płynu do mycia(duża ilość tylko powoduje powstawanie smug) i wycierając na bieżąco papierowymi ręcznikami. Trochę to zajmuje ale efekt murowany.
Opublikowano
Popieram, ewentualnie jak nie masz pod ręką ręczników papierowych to weź gazetę, jakiegoś brukowca szarego :mrgreen: wbrew pozorom nie zostawia rys a szyby eleganckie :wink:

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
"Brukowca" odradzam ze względu na użyty tusz do druku. Niejednokrotnie jest to tandetny tusz który pod wpływem wilgoci będzie się rozmazywał po szybach. Ręczniki papierowe chyba nie są takie drogie w Polsce żeby żałować jedną czy dwie rolki.
Opublikowano
Fakt się sprawdza :mrgreen:

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Sprawdzałem ten patent z ręcznikami papierowymi, szał- to naprawdę działa :D :o :o :D :D :D

"Mogę jeździć każdym autem, byle byłoby ze stajni BMW" :D

"W życiu piękne są tylko chwile..."

Opublikowano

Czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze. Cieszę się że pomogłem :wink:

P.S. Pomóc może też porządne odkurzenie auta. Też nawet ze 2 razy.