Skocz do zawartości

e34 m30b30 inspekcja nie moge skasowac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem nie mogę usunąc inspekcji i oleju,prubowałem na różne sposoby zworkami 7 i 19 mam stary licznik z dwoma przyciskami i prubowałem trzymac ten check control czy jakos tak i tez nie poszło:(
Opublikowano
Nie ma żadnego kozaka co by to rozkminił??trzymałem przycisk od check kontrol ale poza językiem nic nie udałop mi się osiągnąc,ja na odpalonym silniku trzymam dwadziescia sekund to znika inspekcja i diody całkiem po ponownym odpaleniu dalej pomarańczowa dioda:(
Opublikowano

kolego jakbym nie prubował stantardowych technik z pinem 7 i 19 to bym nie zakładał nowego tematu:)

umiem urzywac wyszukiwarki i użyłem ją ale standardowe techniki zawiodły ktoś mi powiedział że jak mam dwa przyciski na zegarach to przyciskiem ale nie powinno byc gniazda chyba ale ja mam gniazdo i przyciski wiec narazie kapota:(

Opublikowano
No to jeśli nikt nie poratuje to pozostaje rozwiązanie jak w tamtym temacie: mechanik z komputerem lub jednorazowy zakup resetera. Sam też może na tym później zarobisz :norty:
Opublikowano
Ja dodam od siebie że po zwarciu pinów w gnieździe musiałem odczekać jakieś 40 sekund na skasowanie wymiany oleju i jakieś dwie minuty na skasowanie inspekcji :)
Opublikowano

kolego prubowałem przy zamknietych drzwiach;)

przekreciłem zapłon zamknałem dzrwi i zwarłem

i na odwrot zwarłem wsiadłem zapłon i nic moze mechanik z tym bajerkiem do kasowania pomoże