Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przechadzając się dzisiaj po puławskich komisach przyjrzałem się bliżej temu autu:

http://otomoto.pl/bmw-320-320d-136km-oplac-piekna-C16987362.html

Na pierwszy rzut oka wyglądało nieźle, jednak po dokładniejszym obadaniu zauważyłem niewielkie ogniska korozji na przednich słupkach. Były to zarówno widoczne już wykwity rdzy, jak i purchle na lakierze wielkości łebka zapałki.

Z właścicielem komisu nie rozmawiałem, ale w powyższym ogłoszeni zarzeka się, że auto jest bezwypadkowe. Czytałem, że korozja w e46 zdarza się nawet w bezwypadkowych egzemplarzach, ale najczesciej slyszy się ze wystepuje pod maską lub na progach. A słupki? Czy możliwe jest ze w niebitej Buni pojawiaja sie purchle i rdza w tym miejscu?

Opublikowano
Na przednich slupkach korozja moze byc od odprysków po kamieniach.Przednia szyba dostaje kamykami regularnie i słupki również.Jak ktoś takich odprysków nie zabezpieczy to po czasie korozja wyłazi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Korozja w e46 ?? Pierwsze słyszę. Przypadki sie zdarzaja jak masz auto po dzwonie i źle naprawione albo przytrzesz do gołej blachy i niczym nie zabezpieczysz. Progi w e46 masz z plastikowymi nakładkami wiec jak auto ok to nie ma prawa tam być korozji.
Krzysztof
Opublikowano
Moja e46 była bezwypadkowa a rdzewiała w oczach: tylna klapa,tylne nadkola ,mocowanie tylnych amortyzatorów,próg przedni prawy- no i własnie przednie słupki ...
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale wyciągnąłeś trupa z szafy.... :duh:

ZAMYKAM

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.