Skocz do zawartości

Popychacze e36 325i m50.....wymiana.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ok tak zrobie jak mówisz (chociaż i tak nawet za bardzo nie mam kiedy bardzo mało jezdze).....a tak pomyślałem ze jakby nie pomogło to może jakąś głowice używaną oczywiscie sprawdzoną kupić czy co???...juz sam nie wiem :(
Opublikowano
wydaje mi sie ze te wyzsze obroty nic nie dają i raczej juz nie bedzie poprawy.....mało tego na starych popychaczach to przynajmniej jak odpaliłem to na zimnym nie było bardzo słychać cykania a teraz słychać i na zimnym i na ciepłym .....odniosłem porażke i kasa w błoto ehh :( :cry2:
Opublikowano
właśnie nie sprawdzałem.....kontrolka oleju na zimnym i na ciepłym szybko gasnie wiec moze nie jest złe??
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ja miałem to samo stuki, zdecydowałem wymienić popychacze hydrauliczne mechanik rozebrał górę i stwierdził że również do wymiany wałek i

dzwigienki wiec zakupiłem w necie wymienił , ale po odpaleniu zdziwiłem się że wcale tak mocno nie ucichło a po przejachaniu 300 km stuki są jeszcze większe niż były gorzej stuka niż było ,nie wiem o co tu chodzi wszystko nowe a stuka głośniej niż desel jestem w ku....ny bo jak bym wiedział że tak będzie to nie ruszał bym , chyba że mechanik coś zamieszał :mad2: BMW E 36 18i m40 :mad2:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Kurcze stary zakup ten 44k.Ile można tłuc ci że miałem to samo i tym ucichło !!!!
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif