Skocz do zawartości

alusy 18" 8J+9J - pasują do e36 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam czy takie alusy będą pasować do e36 sedan ?? rozmiar to 5x120 18" 8J+9J. pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedź, zalezy mi na czasie. :)
Przemyslaw
Opublikowano
jakie et maja felgi?
Opublikowano
Będą.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
  • Autor
a trzeba by bylo coś przerabiać zeby nie darły o nadkola itd?? niedawno wymieniłem zawieszenie na nowe tylko ze nie sportowe .;/
Przemyslaw
Opublikowano
Ja miałem założone m-pakietowe 17" i nie darły o nadkola. Jak masz niskie zawieszenie to może drzeć, zależy wszystko od tego jak wysoko Ci twoja bmka stoi i jaki chcesz profil opony założyć. Najlepiej jak najniższy żeby było więcej miejsca no nie? Jak nie masz sportowego zawieszenia to dobrze przecież. Sportowe jest niskie zazwyczaj.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
  • Autor
na przód sa 205/45 a na tył 225/40. może tak być?? bo takie mam na oku z oponami. :)
Przemyslaw
Opublikowano
No profile fajne, ładne i niskie. Zdaj sobie sprawe że Twoja trójka już nie będzie "limuzyną" tylko wozem drabiniastym. Zobaczysz jak tragicznie jeździ się na takich kołach ;) Ale każdy ma inny gust, powodzenia :)

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
  • Autor
tragicznie czyli co masz na myśli?? ja jezdze praktycznie po mieście nie smigam po 2 pasach i jezdze jak to po miescie powoli. a strasznie mi sie podoba jak auto ma super alusy. to doradzcie coś. :)
Przemyslaw
Opublikowano
Hehe no po mieście czyli jeszcze gorzej, chyba że masz idealne drogi. U nas we Wrocławiu niestety jest porażka co do dróg. No na takich oponach i dużych felgach jeździ się bardzo twardo, czyć pod dupą każdą dziure na drodze...

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
  • Autor
hehe w polce nie ma chyba ani jednej idealnej drogi :) ale tak szczerze to u nas nawet dobre drogi są :)
Przemyslaw
Opublikowano
Na moj gust to cos strasznie szerokie te felgi jak na takie opony
Opublikowano
  • Autor
to jakie wy byscie dali opony?? jaki rozmiar??
Przemyslaw
Opublikowano
A jaki masz silnik??Ciekawe na ile moc Ci pozwoli
Opublikowano
A wiec rzeczywiscie lepiej szerszych opon nie wstawiac bo zamuli za ostro,ogolnie to te felgi powinny miec zalozone opony 245 nawet 255