Skocz do zawartości

Co tam jest . i za co odpowiada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pod filtrem powietrza znajduje sie taka czesc która po przekręceniu stacyjki słychac . Ktos mówił ze to jakis recyrkulator spalin czy cos takiego jak sie zdejmie nadkole to od dołu to widac przypomina to jakas wieksza pompke za co to odpowiada jaKIE sa objawy jak jest uszkodzone i umnie przestąło działac i za ile to moge kupic i gdzie z góry dziekuje!! Pozdrawiam

Opublikowano
recylkulacja spalin ; chodzi tylko o to aby mniej toksyn wydostawało sie wraz ze spalinamy do atmosfery. nie zmam dokładnie zasady działania ale bez tego możesz śmiało jężdzić. miałem podobny przypadek ,co prawda w mercedesie,ta pompa mi troche hałasowała i mechanik odpioł od niej kostke i nic sie nie działo auto jeżdziło jak wcześniej
Opublikowano
czyli nie ma to żadnego wpływu na jazde ?? bo powyżej 4 tys obrotów przerywa mi tak chce jechac a nie moze jak tak przyładuje do dechy myslałem ze to cos z powietrzem.;/
Opublikowano
ciężko powiedzieć,u mnie było wszystko okej , ale to było inne auto.myślę że czeka cie wyprawa na kompa