Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem, moj samochod jest na gaz, gdy jeżdze na gazie chodzi bardzo płynnie jednak jak przezuce na paliwo to idzie tylko jak dam full gaz to ja tak jakby w pewnych momentach na sekunde przymula. co moze być tego przyczyną?? instalacje gazowa mam jakies 3 miechy moj silnik to 1.6. Czy to moze pompa paliwa?? dodam ze zdarzylo mi sie raz ze brakowalo mi paliwa w baku;/ czyzbym zarznal pompe?? dzieki za info pozdrawiam
Opublikowano
nie wymienialem bo kupilem ja jakies 3 miechy temu i na poczatku dobrze chodzila tylko ostatniego czasu jak wlasnie nie mialem paliwa, pozniej zatankowalem wieksza ilosc i tak juz jest do teraz
Opublikowano
nie wymienialem bo kupilem ja jakies 3 miechy temu i na poczatku dobrze chodzila tylko ostatniego czasu jak wlasnie nie mialem paliwa, pozniej zatankowalem wieksza ilosc i tak juz jest do teraz

może spróbuj wyciagnąc pompke i przeczyśc ten filterek co jest na niej

Opublikowano

nie widze w tym nic złego

jak sie przyciśnie to i 1,6 potrafi sporo spalić :)

sam mam 1.6 i wiem że jak 1.2.3 do odcinki i dosyć często to sporo łyka oj łyka

Opublikowano
hehe no pali pali i to dość dobrze przy mojej jeździe:P ok dzieki za info a powiedzcie mi w tym modelu gdzie znajduje sie ten filtr paliwa?? 92 rok
Opublikowano
a jaki masz gaz ? bo u mnie przy sekwencji też była podobna sytuacja i okazało się że komp przestawił sobie mapę i na gazie było super a na benzynie zamulał, reset rozwiązał problem