Skocz do zawartości

318i nieprzyjemny zapach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam nastepujacy problem jak zapale autko pierwszy podmuch z nawiewów czuje nieprzyjemny zapach przez około 10sekund :?: i tak za każdym razem .Po chwili jest juz ok.Autko ma klime manualna filtr kabinowy wymieniałem 6miesiecy do tyłu.Klima była czyszczona 2lata temu.Co ile powinno sie czyscic klime :?: bo morze to jest przyczyna.Macie jakies pomysły.
Opublikowano
Klimę co roku wraz ze wszystkimi filtrami, odgrzybianie nabijanie. Rocznie ubywa 15% klim.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
w kilmie bardzo łatwo mnoża sie różnego rodzaju drobnoustroje,grzyba i inne świństwa zagrażające zdrowiu!! zdezynfekuj klime ,a tymczasowo możesz to zrobić środkiem w sprayu do dezynfekcji klimy dostepnym w sklepach motoryzacyjnych
tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..
Opublikowano
Po co nabijać klimę teraz? lepiej przed sezonem letnim.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
  • Autor
Powiem tak pół roku temu wymieniałem kabinówke i odgrzybiałem klime ale środkiem w spreju nie byle jakim 50zł dałem.Pomogło wtedy bo troche tez waliło, ale teraz znowu.Napewno profesionalne czyszczenie ozonem jest lepsze robiłem to 2lata temu na przyszły tydzien pojade odgrzybic klime :cool2: .Pozdrawiam :lol:
Opublikowano
Po co nabijać klimę teraz? lepiej przed sezonem letnim.

klime trzeba używać nawet zimą czasami aby nasmarował sie kompresor i żeby nie rozszczelnił sie skraplacz

tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..