Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam okazję kupić to auto BMW X5 automat 4.4 z 2001 roku za 39 tys zł.

Ma przejechane 155 tys.

1. Proszę was o opinie co sądzicie o tym modelu, generalnie chodzi mi o to czy z tą skrzynią automatyczną bywają jakieś problemy ?

2. Czy bywają inne problemy które często się pojawiają akurat z tym modelem i rocznikiem, na co muszę się nastawiać ?

3. Jakie są koszta i czy jest to możliwe aby zmienić przód auta mam na myśli m.in. lampy aby auto wyglądało tak jak nowsza wersja ?

Z tej wersji:

http://img641.imageshack.us/img641/1926/c162409711.jpg

Na tą wersję:

http://img823.imageshack.us/img823/1682/rye08w20kgrhqyokigesmvc.jpg

4. Czy jest tu jakiś kolega z Zielonej Góry lub okolicy który ma spore doświadczenie w X5 i naprawdę się na tym zna i czy miałby czas pojechać ze mną zobaczyć te auto

przede wszystkim zwracając uwagę na kwestie techniczne ?? Chodzi mi o radę bo nie miałem wcześniej X5.

_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam! Co do skrzyni biegów w twoim automacie to moge napisac tak. Od lata 2010 jeżdżę też 4,4 w automacie i żadnych problemów nie mam.Wcześniej jezdziłem e39 z taką samą skrzynią .Przejezdziłem ok. 70 tys. km i wymieniłem tylko przed sprzedażą olej.Nigdy nie miałem powodów by do skrzyni zaglądać czy mieć jakieś pretensje z powdów usterek. Trzeba tylko pamiętać o normalnej eksploatacji , jak w każdym automacie. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam! Co prawda jestem nowy na tym forum ale co do marki BMW to jest to co lubię i jeżdżę tą marka już od 1998 roku.A co do skrzyni to nie ma co się obawiać jeśli pracuje poprawnie to i tak będzie.Ja mam już rok czasu x5 i nie mam problemów a przebieg mam już 200000.To jest luksusowe auto i polecam.Pozdrawiam Cezary