Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o info dot. miejsca, warsztatu - fachowego sprawdzenia i ew. ustawienia geometrii, kątów kół w Warszawie ew. w okolicy oraz przykładowe ceny tej usługi. Czy ktoś robił to również w ASO i za ile?

pzdr

Opublikowano

Wychodzi na to, że sam sobie odpowiem :D

Właśnie jestem po ustawianiu i polecam wszystkim zainteresowanym:

Pan Wacław Schubert, Warszawa ul. Fletniowa 11 tel. 22 676 89 85 starszy pan z super wyposażonym warsztatem w swojej posiadłości, robi tylko 1 lub max 2 samochody dziennie i możecie sami jeżeli będziecie w potrzebie przekonać się jak powinno wyglądać sprawdzenie i korekta pełnej geometrii. Warunek - samochód musi być wcześniej sprawdzony pod względem luzów w zawiesiu, tego nie robi. Takiego eksperta jak żyję nie widziałem. Samochód musi być czysty przed wizytą - potrafi pogonić do myjni. I jeszcze jedno zarezerwujcie sobie ok. 3 godzin.

Opublikowano
Przy tym kawa i jeżeli jeździsz motocyklem to wspólne tematy o cruiserach, chciałbym żebyś zobaczył z jaką dokładnością a właściwie pasją ustawia i jakie samochody zazwyczaj stoją w jego garażu, nasze X5 to tylko współczesny co prawda zaawansowany technologicznie "złom" o wadze ponad 2 ton. Sorry, pewnie podobnie jak ty zmieniłem już nie jeden samochód i spędziłem wiele czasu w garażach bardziej lub mniej łebskich mechaników wybór zawsze należy do nas samych, ja tylko chciałem podzielić się doświadczeniem i być może ktoś z niego skorzysta na tym forum - od tego ono jest.
Opublikowano
Faktycznie 3h to gość legalnie wali klienta w poroże ja prowadzę warsztat i wiem jak kształtuje się ta usługa.Pochodzę z dziury ale mam sprzęt profesjonalny i nie stać mnie na robienie usługi w ciągu 3h,a zwłaszcza ganiać klienta na myjnie.Fajnie mieć czyściocha ale tak się za każdym razem nie da .Maksymalny czas usługi to 1h kwota zależy od pojazdu ale kształtuje się !! Tu proszę się nie śmiać od 50 zł do max 100 :? ,tak dokładnie mieszkam w dziurze i tu ceny ustawiają w sumie sami klienci.Taki rynek :cry2: