Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam w moim bmw światła mijania po kilku kilometrach jazdy nagle gasną dlugie sa musze zgasic auto zaczekac i pojawiają sie lecz po krótkim czasie gasną pomocy
Opublikowano
sprawdz styki czy są dobrze zamocowane (chodzi mi o luzy) i czy nie są zaśniedziałe... i sprawdz czy mase masz dobrze zrobioną może jakiś "dziki prąd wędruje" po aucie ... więcej to nie mam pojęcia ale ważne napisz jaki masz silnik i czy komputer masz rozbudowany czy tą ubogą wersje... to pomoże innym w diagnozie...

Grubo albo Wcale...

FWD Is For GAY :P

http://www.youtube.com/user/Pienio21?feature=mhum#p/a

Opublikowano
Ja mam problem z długimi,mi tak jak by się zawieszają i nie chcą się wyłączyć nawet po wyłączeniu zapłonu, sprawdzałem przekaźnik to wszystko ok. może mamy podobno przyczynę. Tak myślę że to może wina przełącznika.
Opublikowano
Ja mam podobny problem ale z oświetleniem w środku. Gdzieś jak jadę po dziurach ( polski drogi ) to czasem wszystko w środku przygasa, i czasem jak kierunek włączę sprawa styków czy głównego włącznika ? A co do twojego problemu to może nie masz ładowania dobrego.