Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jakie ustawienia najlepsze? http://img198.imageshack.us/img198/728/44322999.jpg Edytowane przez michalfokus

GG: 5149644

Kom. 794366256

mail. [email protected]

Facebook. www.facebook.com/michael.mode.mass.event

http://img.photobucket.com/albums/v299/xicethugx/coolguys.jpg

Opublikowano

może po kolei najpierw przetłumaczę na polski bo nie napisałeś czy rozumiesz co tam jest napisane czy nie :wink:

1. korzystaj z autostrad

2. wyklucz autostrady

3. najszybsza trasa

4. najkrótsza trasa

5. trasa dynamiczna (wyznacza objazdy w razie gdy na trasie jest korek)

6. wyklucz drogi płatne

odnośnie Twojego pytania to uważam że każdy ustawia według własnych potrzeb. W zależności czy na miejscu będziesz chciał być najszybszą drogą nadkładając czasem kilometrów, czy też najkrótszą ale jadąc przez to np. godzinke dłużej to tak programujesz sobie swoją navi... :) pozdrawiam

Opublikowano

No tak, ale ja też nad tym myślałem i...

Jak dla mnie to najszybsza trasa powinna zawierać autostrady... Więc? Co lepsze autostrady czy najszybsza? Bo ja osobiście wolę dobrą drogą którą dotrę szybciej i bezpieczniej niż męczarnie pipidówami i potem tylko zmęczony człowiek jest i jeszcze w gratisie przyjdzie mu pamiątka z fotoradaru którego nie zauważył :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Nie ma sie co zastanawiac i trzeba brac autostrady.

Zawsze to bezpieczniej i czlowiek dojezdza mniej zmeczony.

Kiedys, co prawda na GPS Garmin mialem zawsze watpliwosc, czy z A4 w kierunku: Zielona Gora, Gorzow, Szczecin zjezdzac w Legnicy, czy pod Zaganiem. O ile jadac na polnoc pokazuje droge przez Zagan (i ma to sens, bo rzeczywiscie dojezdza sie szybciej i bez radarow) to z powrotem wbrew GPS lepiej bylo jechac przez Polkowice, bo od granicy A4 w kierunku Wroclawia to jeszcze w czesci spuscizna Hitlera.

Poza granicami to oczywiscie nie ma dwoch zdan, chyba, ze ktos chce sie przejechac jakas malownicza trasa z widoczkami.

Przy okazji, czy w Polsce wyswietlaja sie Wam informacje o natezeniu ruchu, jakis robotach drogowych, oblodzeniach i ew. wypadkach?

-------------------------------------------

pozdrawiam

obara

Opublikowano

Panowie- najszybsza trasa i korzystanie z autostrad mozna obydwa zaznaczyć,

funkcja o autostradach jest po to aby ewentualnie uniknąć kosztów.

Mozesz mieć np najszybsza trasa ale bez autostrad.

Ja mam zaznaczone najszybsza trasę i dopuszczone autostrady.

Opublikowano
tak jak napisał Bad_boy, korzystanie z funkcji obliczania najszybszej trasy wcale nie musi eliminować nam korzystania z autostrad...To, że te dwie funkcje są rozbite wcale nie oznacza, że nie mogą być używane jednocześnie :wink: Proponuję przysiąść troszeczke przy waszych navi i pobawić troszkę na jej funkcjach, w końcu nie ma to jak praktyka...pozdrawiam i szerokości... :wink: :8)
Opublikowano

no na mojej navi moge wybrac :

1. korzystaj z autostrad

2. wyklucz autostrady

3. najszybsza trasa

4. najkrótsza trasa

nie moge wybrac kilku naraz

drugi zaznacznik dodatkowy jest do :

1. trasa dynamiczna (wyznacza objazdy w razie gdy na trasie jest korek)

2. wyklucz drogi płatne

!? na zdrowy rozum...

korzystaj z autostrad bo bedzie szybko i elegancko , ale jest tez Fast Route czyli najszybsza trasa juz nie wiem nic heh?!?!?

GG: 5149644

Kom. 794366256

mail. [email protected]

Facebook. www.facebook.com/michael.mode.mass.event

http://img.photobucket.com/albums/v299/xicethugx/coolguys.jpg