Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. W pierwszej kolejności mam pytanie czy w waszych Beemkach też kradną znaczki? Ja akurat swoją "trójkę" trzymam "pod chmurką" ponieważ mieszkam w bloku. Niestety chyba z 3 dni po zakupie auta znaczka na tylnej klapie już nie było, niedaleko mnie też są zaparkowane inne "betki" i też nie mają znaczków :] Czy jest na to jakiś sposób? Najchętniej bym zrobił zasadzkę i uciął ręce "kolekcjonerom znaczków" :D I kolejne pytanie, może orientuje się ktoś gdzie w Częstochowie można zrobić napis na tylną klapę który by zastąpił oznakowanie 320d oraz jakie są tego koszty?
Opublikowano

Kradną znaczki, mi też ukradli niedawno z maski. Polandia, ot co

Kupiłem najtańszy na allergro, nie prezentuje się najgorzej ale jest to tandeta. Szkoda kupować oryginały, jeśli auto jest pod chmurką.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już myślałem że tylko mnie zawinęli :mad2: Z e36 coupe jakiś pustak mi zdjął z tylnej klapy, przy okazji pozostawiając rysę długości 5cm od jakiegoś śrubokręta czy czegoś takiego. W e34 gnojek majstrował mi przy masce ale nie zdążył nawet się spytać o co chodzi jak go wymieszałem ze śniegiem, potem wiadomo- kontrolnie w ryj i do domu po kasę za zniszczenie znaczka (poderwał do góry na ok 5mm nad maskę), wydarłem 200zł od jego ojca. Niesłusznie trochę bo znaczek wskoczył z powrotem po drobnym opukaniu go ręką, no ale cóż...

Generalnie to wkurzające bo ani taki znaczek się na coś przyda,ani pożytku z niego żadnego zrobić się nie da,a oberwać tylko po to żebym ja nie miał na klapie a on miał w szufladzie to bezsens, dlatego postanowiłem sobie już jakiś czas temu - jak widzę że ktoś się coś czai koło samochodu to najpierw walę w ryj a potem pytam :norty:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie też wydłubali z maski emblemat + solidnie ją przy tym porysowali + listwy te czarne z obu zderzaków .

Jak to zobaczyłem rano to sie na maxa w....!!! Pomogła naprawa w ASO z mojego AC i wszystko jak nowe z faktórką.