Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie potrzebuje kupic zbiornik paliwa uzywany najlepij ucieka mi paliwo czy koszt tego zrobienia jest duzy? A czy moze dalo by sie pospawac zbiornik wiecie cos na ten temat? prosze o rady
Opublikowano
jestem calkiem swiezo po takiej operacji.udalo mi sie znalezc zbiornik w swietnej kondycji jedynie za 150zl, tyle tylko ze od 4litrowki ale chyba sa takie same bo pasowal bez zadnych problemow.wiele rzeczy przy mojej 728robie samodzielnie ale z powodu braku podnosnika powierzylem zadanie warsztatowi co kosztowalo mnie jedynie150 zl.biorac pod uwage ze trzeba bylo demontowac wal i wydech cena wymiany wydawala sie niewysoka,aczkolwiek mozna pokusic sie o zrobienie tego samemu lecz bez podnosnika do dyspozycji szczerze odradzam.co do spawania to rowniez chodzilo mi to po glowie ale nikt nie chcial sie tego podjac.jesli cieknie w jednym miejscu to pewnie zaraz zacznie w nastepnym takze szkoda czasu na latanie.lepiej odrazu wymienic na mniej sfatygowany.
Opublikowano
ja na szczescie mialem wiecej szczescia bo byla dostepnosc na allegro i udalo mi sie znalezc na miejscu bo jest koles ,ktory zajmuje sie sprzedaza czesci do bmw.no coz,pozostaje mi zyczyc powodzenia i owocnych poszukiwan.pozdrawiam
Opublikowano
też mam ten problem. Zastanawiam się czy zbiornik od wersji z nivo (130 litrow) będzie do mojej pasował. Ja mam wersję bez nivo (85 litrów) ktos może przerabial taka operacje?
Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.
Opublikowano
chyba temat umarł. Nie chce zakładać nowego wątku więc poczekam może ktos podpowie jak to jest z tymi zbiornikami.
Na BMW narzekają głównie ci, którzy nigdy ich nie mieli. Również ci którzy za parę groszy kupili wymęczoną Bawarkę i warsztat jest ich garażem.