Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie pewnie nie jeden raz widzieliscie na filmach i nie tylko taki bajer w liczniku ze jak sie przekręca kluczyk to obrotomierz i predkościomierz do bija do końca i wraca. I ja chciałbym cos takiego zrobić. Tylko JAK?
"Rzeczy niemożliwe Od Ręki, Cuda do trzech Dni"
Opublikowano
W e30 nie możesz zrobić testu zegarów...

Pozdrawiam

Kolego jestem informatykiem i jezeli jest cos oparte na elektronice to nie ma słowa nie da sie niemożliwe czy nierealne. Da sie napewno. A zreszta ja nie che robić testu zegarów tylko chce aby zakazdym razem przy przekrecaniu kluczyków PREDKOŚCIOMIERZ I OBROTOMIERZ przeleciał do konca i spowrotem ! czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano
Witam w E34 coś podobnego było jak ty mówisz jak się wcisnęło ten przycisk od Kasowania km dziennych i przekręciło stacyjkę to wszystkie diody i wskaźniki szły do końca i z powrotem. Ale to seryjnie jest. Pozdrawiam
Opublikowano
Ludzie czytajcie ja nie chce robić testu zegarów ! !!! nie umiecie przeczytać ze zrozumieniem !? CHCE ZROBIĆ TAKI SAMOSTART!
Opublikowano
myśle że nie ma takiej możliwości, napewno jest jakiś sterownik elektroniczny odpowiedzialny za zegary ale jest zbyt prosty by coś mu takiego dodawać.

(B)ędziesz (M)iał (W)ydatki... zdarza się! :)

http://www.surfbar.pl/ref=45216 Zarabiaj w sieci!

Opublikowano
Ja myślalem nad tym ze skoro licznik jest elektroniczny to mozna go oszukac. i na starcie jak sie przekręca kluczyk to dac mu napiecie oraz jakis odczyt fałszywy. Bo cos takiego musi sie dac zrobic