Skocz do zawartości

Pomocy!!!!Nie moge otworzyc bmw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z bmw e34 520 nie moge go otworzyć nie wiem czemu.Stał troche w garazu po paru (3 tygodnie)tygodniach przychodze i nie moge go otworzyc próbowałem od kierowcy od pasażera i nic zamek jest centralny prosze pomóżcie mój mail [email protected] albo tel 693120825
Opublikowano

w zależniości od rocznika (nie wiem jaki masz ty) wiec musisz spróbować raz z jednymi i drugimi drzwiami.

Przekręcasz kluczyk w zamku na max i trzymając tak pociagasz za klamkę (jezli nie działa z prawymi drzwiami spróbuj z lewymi)

Zapewne padł ci akum. i datego tak masz wieć po otwarciu tym sposobem bedzie musiał podładować :)

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
mi tez kiedys padl akumulator i otworzylem bez problemu takim jakims trzecim kluczykiem , bez kombinowania ,poprostu wlozylem przekrecilem i sie otworzyl :worried: :?:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

w tej kwestii popieram dextera wraz z kompletem kluczy powinieneś mieć taki metalowy to znaczy bez tego czarnego plastyku ktory jest częsią kazdego kluczyka poprostu sam metal i on jest do awaryjnego otwierania drzwi powinien otwierać nawet bez akumulatora ale pamietaj że jak masz immobiliser to kluczem awaryjnym nie odpalisz swojej BMKI. :naughty:

pozdrawiam Domin

[/img]

Dlaczego przed warsztatami i serwisami samochodowymi zawsze stoi jedno BMW?

Bo każdy szanujący się serwis ma jedno niezawodne auto żeby jeździć po części do innych:-)

Domin

Opublikowano
Ale bagażnik jesteś w stanie otworzyć? Jeżeli tak to wyjmij lampkę oświetlenia wnętrza bagażnika i podaj zasilanie z drugiego akumulatora na czerwono-biały przewód, a minus podłącz gdzies do masy i otwórz auto normalnie - TYLKO OTWÓRZ, a nie załączaj żadnych innych urządzeń na takim podłączeniu.
Opublikowano
no niezły patent zresztą robert ma zawsze ciekawe pomysły w postach pozdrawiam hee hee :jawdrop:

Dlaczego przed warsztatami i serwisami samochodowymi zawsze stoi jedno BMW?

Bo każdy szanujący się serwis ma jedno niezawodne auto żeby jeździć po części do innych:-)

Domin