Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam niedawno kupiłem nowe opony zimowe do mojej e36 w rozmiarze 195/65/15 (4szt) i chce zmienić ale zobaczyłem że niby do mojej e36 (318is) według naklejki mają być takie... 185/65/15 lub 205/60/15. :oops: I koledzy mam pytanie czy moge założyc na felgi stalowe 15 cali opony 195/65/15 Chodzi mi oto czy nie będzie problemu i czy nie będą obcierać gdzieś np. goleń amortyzatora :?:
Opublikowano
W mojej poprzedniej E36 coupe 318is miałem opony dokładnie w takim rozmiarze, wszystko było OK. Jeżeli felgi nie będą mieć jakiegoś dziwnego ET (nie pochodzą na przykład z "piątki") to nic nie będzie trzeć.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
Witam

Na standardowych felgach (wysokie et) śmiało można jeździć!

Pozdrawiam

U mnie felga ma 6,5 x15 i et napewno jest powyżej 40 czyli powinno być git :lol:

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

panowie zauwarzyłem że trzy felgi mam tego typu jak w linku

i jedna felga wygląda jak z tego linku

czy te dwa rodzaje felg były montowane w e36 czy może jedna jest od innego modelu bmw :?:

Edytowane przez bartezzm
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam nabyłem ostatnio felgi 7,5jx16 et 30 do tego posiadam 2 szt opon 205/55/16 chciałem dać ja na tył a na przód co najlepiej kupić?, moze 205/50,16 mam też nadzieje ze nic nie będzie obcierało oraz jako tako wyglądało :wink: , zawieszenie mtechnik e36 coupe