Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam BMW e38 735 z 1997r, chyba w max wyposażeniu i mam w niej skórzaną tapicerkę w ciemno zielonym odcieniu która ku mojemu zdziwieniu wzbudza zachwyt wśród innych użytkowników tej marki. Czy ciężko było dostać model z takim kolorem tapicerki ?? Bo ja nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Max wyposażenie :lol: to pochwal się proszę lodówką, faksem, tv dla pasażerów z tyłu, stoliczkami, multipodłokietnikiem :lol: Nadal twierdzisz że masz full opcję?

A wracając do tematu to jest to skóra z palety. Nic nadzwyczajnego. Z egzotycznych to widziałem pikowaną białą albo czerwoną buffalo. 2 kolorowe z palety individual też pięknie się prezentują.

Opublikowano
Nie jest to maksymalnie możliwe wyposażenie ale jest tego naprawdę sporo :) tv dla pasażerów nie mam ale klimatyzację 3 strefową, lodówkę, stoliczki z lusterkami w zagłówkach i grzaną kanapę tak :)
Opublikowano
Nie ma czegś takiego jak max wyposażenie w BMW jedne rzeczy wykluczały drugie. Ja np w mojej E32 mam webasto,nivo, elektr. roletę tylnej szyby, rolety w bocznych, 4.0V8 z kontrolą trakcji, klimatronika, elektr. szyby lusterka, abs, 2x airbag,telefon,black helle, lampkę na wysięgnniku do czytania gazety z tyłu jest to wersja przedłużona Lang shadowline ...................................................no i welurowa tapicerka :cry2: a siedzenia tylko podgrzewane bez elektryki do ustawiania fotela :cry2: No prawdę mówiąc już mam czarna skórę ale musiałem sam sobie ja zprezentować bo z lini wyjechała bez.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Też mam kolor wnętrza w ciemnej zieleni i faktycznie na spotach 7er wzbudziła sporo zdziwnienia, że takie wychodziły. Srodek fajny bo prawie czarny w pochmurne dni, ale coś dokupić do niego to szał. mnie interesuje półka ta z lewej strony kierownicy (mam pęknięte mocowanie) i jakoś nigdy nigdzie nie znalazłem. W ASO droga bo prawie 700zł, ale chyba bedę zmuszony zamówić. Nie znoszę jak coś jest nie tak w moim autku.