Skocz do zawartości

Gdzie znajduje się filtr kabinowy 520i 1992r. M50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tego co pamiętam to żeby się do niego dostać trzeba wyciągnąć schowek i potem kierować się lewą stronę, troche plastików i jest bardzo ładnie i w trudno dostepnym miejscu ukryty. ja aktualnie u siebie nie mam w ogóle i nie paruje więc jeśli już się do niego dostaniesz to nie wiem czy jest sens wkładać nowy i za kilka miesięcy znowu to wszystko rozbierać;)

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
A mam jeszcze pytanie. Bardzo często paruje mi przednia szyba, jak wycieram szmatą to szmata śmierdzi. Może być to wina nagrzewnicy ? i ubywa wody w chłodnicy. :mad2:
Opublikowano
A mam jeszcze pytanie. Bardzo często paruje mi przednia szyba, jak wycieram szmatą to szmata śmierdzi. Może być to wina nagrzewnicy ? i ubywa wody w chłodnicy. :mad2:

mam nadzieję, że nie wody tylko płynu :lol: a nie cieknie CI gdzieś woda do środka? masz suchą podłogę? czy to nagrzewnica to nie wiem, ale jeśli daje CI ciepłe powietrze to raczej nie powinno nic śmierdzieć..

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
No miałem zamarznięte odpływy wody, to miałem mokrą plamę koło szyberdachu i woda płynęła po słupku. A szmata normalnie śmierdzi płynem z chłodnicy. Ale możliwe ze nagrzewnica jest lekko pęknięta, i opary parują na szybę. No a podłogę to ciężko wyczuć bo jest zima a samochód stoi pod chmurką. A koszt takiej nagrzewnicy to koło ilu ? i czy trzeba zdejmować kokpit ? No pewnie że mam płyn :8) :o
Opublikowano
A koszt takiej nagrzewnicy to koło ilu ? i czy trzeba zdejmować kokpit ? :o

odsyłam do allegro :roll: co do zdejmowania kokpitu to CI nie powiem bo póki co nie miałem u siebie takiego problemu. poszukaj gdzieś na forum, może już ktoś to poruszał a jeśli nie to ewentualnie może google?

(OO=[][]=OO)