Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chcę wymienić sobie tylnie lampy na DEPO RED-WHITE CRYSTAL i nie bardzo wiem jak się za to zabradź prosił bym o pomoc jak się wyciąga starą lampę i jak włożyć nową żeby czegoś nie uszkodzić(wyłamać) i czy nie będzie problemu z podłączeniem kabli itp.

Z góry dziękuję:)

Edytowane przez wojtass1212
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam chcę wymienić sobie tylnie lampy na DEPO RED-WHITE CRYSTAL

No szkoda, ale skroro już musisz :D to wystarczy zdjąć osłonę lampy i odkręcić 3 nakrętki ze śrub lamp, wypchnąć samą lampę na zew. i tyle, jeśli kupiłeś lampy z wtyczką to montaż będzie typu p&p, ale odradzam te lampki, sam miałem takie przez 3 lata i się dziwię sobie czemu tak długo :) pomijając względy estetyczne dodam, że brud się w nich lubi zbierać na bokach, żarówki padają jak muchy - co chwila jakaś do wymiany, no i słabe są te mocowania gdzie przykręca się nakrętki - lubią pęknąć przy zbyt mocnym dokręceniu.

P.S. nie myślałeś o m-pakietowych lampach??

Opublikowano
Kolego masz ładną coupeje w oryginale widze , nie kombinuj z żadnymi clear-ami ,to było modne X lat temu.

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/