Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponieważ mam problem z wtryskami po prostu zalewają chciałem kupić nową listwę i moje pytanie czy listwa wtryskowa od m30b35 będzie pasować bez problemu do m30b30
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolego,

najprosciej to sprawdzic znajac nr seryjny czesci, wpisujesz ten numer w realoem albo bmwfans i wyskakuje Ci do jakich jednostek moze byc uzywany, albo zeby byc pewnym w 100% to majac ten numer czesci dzwonisz do aso i powiedza ci czy z 735 podejdzie do 730

ponizej link do systemu wtrysku paliwa, nie wiem czy o to Ci chodzi, ale listwa wtryskowa oznaczona jako 1 na rysunku ma nr 13 53 1 719 916, po wpisaniu tego nr w wyszukiwarke wyskakuje ze taki typ byl uzywany m.in. dla e34, e24 i e32 --> 730 i 735

http://bmwfans.info/parts/catalog/E32/Sedan/Europe/730i-M30/LHD/M/1990/may/browse/fuel_preparation_system/valves_pipes_of_fuel_injection_system/

pzdr

yaz