Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Właśnie nabyłem przebieg 120tyś. 2006r.

Pozdrowienia dla posiadaczy X-ów :D

• 3 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie przejmuj się , mi też nie dowierzali.

Gdy ją sprzedawałem to pierwszy klient był prawie natychmiast po wystawieniu i też chciał targować na okazję kręcenia licznika a po wizycie w serwisie BMW brał jak stała bez targów.....

Zdarzają się rodzynki i to czasem niedrogo ale pozostaje kwestia przefiltrowania tej jednej z wielu....

MI jak dotąd się zawsze udawało...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Toż naturalne że z Italii to kręcone... :)
Opublikowano

Zbytnio się nie przejmuję ale wkurza mnie że gość nie widział autka a wali głupie uśmieszki.

A tak poważnie to myślę że aż taki :mrgreen: nie jestem gdyż jest to moja 5 bawarka w życiu i tak jak kolego (kruk203) piszesz zdarzają się rodzynki za dobrą kasę w stanie salonowym tylko trzeba być cierpliwym w poszukiwaniu :D

pozdrawiam

Opublikowano
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kolega @pitong,pitongoli glupoty

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sam kreci,wiec co ma myslec o innych? :norty: :norty: :norty:

Opublikowano (edytowane)

Witam ja mam z pazdziernika 2006 i mam 135 k to jest 84k mil

jak ja kupowalem miala 2 lata temu 46k mil.czyli 73k km.

Edytowane przez olorob X5
Opublikowano
chwalicie się czy żalicie? :norty:

Widac ze ci sie chyba nudzi? kolego. --PITONG--

Bo jak nie wstawiasz jakies smieszne minki (usmieszki),jest zalozony taki temat i kazdy pisze o swym przebiegu jaki ma w swym aucie.

A jak ci to przeszkadza to omijaj ten temat i nie wchodz w temat..

Opublikowano

Poprostu nie cierpie przesmiewcow twojego pokroju i tyle,moze inni to zlewaja lub poprostu niechce im sie pisac.

A moze ty omijaj,lub sam sie pochwal swym przebiegiem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej.Witam moja to 2005r 218KM na liczniku obecnie 238 tyś.km :D Jak kupowałem prawie 4 lata temu było 168tyś.Jak na razie spoko.Wymieniłem olej w skrzyni ,bo uszczelka padła i kapało,wym.kolektor ssący bo ponoc urywaja sie blaszki.A pozatym standart czyli tarcze klocki acha i ostatnio padł wentylator klimy(ponoc to standartowe uszkodzenie)ale juz mam co prawda uzywka ale w dobrym stanie 600zł.Ostatnio zrobiłem test na spalanie 700km bez przystanku,autostrada,nie przekraczałem 140km/h,srednio obciążona.Wg.komp.7.5l/100 wg baku( przed wyjazdem do pełna i pozniej znów do pełna) 8l mysle ze to dobry wynik jak na 3l i prawie 2t masy własnej.

Pozdrawiam :8)

Opublikowano
Hej.Witam moja to 2005r 218KM na liczniku obecnie 238 tyś.km :D Jak kupowałem prawie 4 lata temu było 168tyś.Jak na razie spoko.Wymieniłem olej w skrzyni ,bo uszczelka padła i kapało,wym.kolektor ssący bo ponoc urywaja sie blaszki.A pozatym standart czyli tarcze klocki acha i ostatnio padł wentylator klimy(ponoc to standartowe uszkodzenie)ale juz mam co prawda uzywka ale w dobrym stanie 600zł.Ostatnio zrobiłem test na spalanie 700km bez przystanku,autostrada,nie przekraczałem 140km/h,srednio obciążona.Wg.komp.7.5l/100 wg baku( przed wyjazdem do pełna i pozniej znów do pełna) 8l mysle ze to dobry wynik jak na 3l i prawie 2t masy własnej.

Pozdrawiam :8)

Kolego ale rocznik twoj(2005) nie ma klap gaszacych.

Z tego co sieorietuje i wiem z autopsji mego kolegi co ma X z 2002 3.0d i nie mial klap w kolektoze choc nie byl wymieniany od nowosci,taki wyszedl z fabryki.

Mialy klapy ale nie X w tych rocznikach od 2001 do konca produkcjii starego modelu.

Opublikowano
na mam już ponad pół miliona (X5 2003 rok 3.0D) i jeszcze klapki się nie urwały, więc chyba ich nie ma faktycznie ;)

Dokladnie mialy je tylko z poczatkow produkcji pierwsze X w europie bo pierwsze za oceanem pojawily sie 1998 a do europy pierwsze pojawily sie dopiero pod koniec 1999.

Opublikowano
...Kolego ale rocznik twoj(2005) nie ma klap gaszacych...

o jakie klapy chodzi?,zawirowan?

O klapy gaszace w kolektorze dolotowym w tych mniejszych prostokatnych otworach co przychodza do glowicy kolo wtryskow..

Opublikowano
...Kolego ale rocznik twoj(2005) nie ma klap gaszacych...

o jakie klapy chodzi?,zawirowan?

O klapy gaszace w kolektorze dolotowym w tych mniejszych prostokatnych otworach co przychodza do glowicy kolo wtryskow..

To nie są klapy gaszace.Klapa gaszaca w BMW jest jedna.To są tak zwane klapki zawirowan.Gdyby to były klapki od gaszenia,to działały by tylko w dwóch pozycjach,otwarta lub zamknieta.One natomiast działają w całym zakresie.