Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od 2 tygodni stałem sie posiadaczem BMW e90 320d 177km w automacie, auto kupiłem z Niemiec , ma założone 17" na zimówkach 225/45. Chciał bym kupić sobie felgi na lato. Czy 19" będzie dobrym rozwiązaniem? jakie felgi powinny mieć wymiary? najlepiej gdyby były to oryginały bmw. Czy może nie szaleć z 19" i kupić tylko opony na 17" które mam?
Opublikowano
siemanko mam pytanko z tylu mam 255/40/17 i zamierzam wymienic na zimowki czy moge zalozyc na ta felge 225/45/17 .
Opublikowano
Witam, od 2 tygodni stałem sie posiadaczem BMW e90 320d 177km w automacie, auto kupiłem z Niemiec , ma założone 17" na zimówkach 225/45. Chciał bym kupić sobie felgi na lato. Czy 19" będzie dobrym rozwiązaniem? jakie felgi powinny mieć wymiary? najlepiej gdyby były to oryginały bmw. Czy może nie szaleć z 19" i kupić tylko opony na 17" które mam?

Popatrz na nasze felgi, mamy sporo 18" i 19" do E90, znajdziesz je tutaj http://www.vermilion-jp.com/ Na forum bmw-sport mozesz spotkac wielu wlascicieli naszych produktow. 19" nie jest przesada, ale trzeba oczywiscie zachowac pewien rozsadek na drodze. Felgi do E90 maja najczesciej rozmiary 19x8.0 na os przednia i 19x9.0 na os tylna lub 19x8.5 na os przednia i 19x9.5 na os tylna, odpowiednio dla opon 225/35R19 i 255/30R19 lub 235/35R19 i 255/30R19.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mógł bym się dowiedzieć jakie et powinny mieć felgi?

Zalezy jaka srednice i szerokoscia maja miec felgi, z jakimi oponami maja byc zamontowane i na ktora os maja trafic, bez znajomosci tych rzeczy moge napisac, ze 30-37.