Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Mam taki problem tzn moj kolega ma bmw e38 728i m52 zaczela mu szwankowac zmieniarka fabryczna i chcialby wymienic na zmieniarke mp3 pod warunkiem zeby wspolpracowala z przyciskami w kierownicy bez jakichkolwiek wiekszych przerobek gdyz nie jest zwolennikiem zmiany oryginalnosci auta chociaz jakis tam maly kompromis moze byc . Wiec jest takie pytanie czy ktorys z panow przerabial ten temat i jaka zmieniarke mozna zamontowac zeby to wszystko ladnie i bez problemow dzialalo.Pozdrawiam! zapomnialem dodac auto jest z 1995 roku
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam ja mam troszke inny problem poniewaz kabel ktory idzie od radia do zmieniarki na wtyczce byl tak zawalony brudem i syfem ze w trakcie czysczenia pourywalo sie wiekszosc kabelkow, a troszke ich tam jest , i teraz mam taki problem, bo nawet gdy bym kupil kabel idacy od radia do zmieniarki to nie zalatwie problemu bo jest wtyczka laczaca go z drugim kablem czyki sa dwa i dopiero wtyczka w zmieniarke, probowalem znalezc taki zeby kupic jeden ale nic takiego nie znalazlem, mam pytanko mozna to jakos polaczyc , ???najgorze jest to ze kabelki w jednym sa innego koloru , mas tez jest kilka i problem ,jesli ktos przerabial taki temat to prosze o jakias rade