Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich ..jutro mam zamiar wymienić łączniki stabilizatora,sam pod domem ,mam pytanie czy auto ma stać na kołach na rampie czy raczej można zmienić je podnosząc auto stronami ,chodzi o przód auta 530d touring
Opublikowano
wymieniałem podnoszac stronami, ale łatwiej bedzie jak zdejmiesz koło opuscic do rownego poziomu zeby stabilizator nie byl napięty. no i zawsze mozna go dogiąć czymś twardym;)
Opublikowano
może ktoś podpowie?w nowych żeby skręcić, w śrubie jest otwór na impuls żeby dokręcić mocno, a w starych niema i jak kręce to mi się trzpień kreci jak to przy trzymać ?>
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
może ktoś podpowie?w nowych żeby skręcić, w śrubie jest otwór na impuls żeby dokręcić mocno, a w starych niema i jak kręce to mi się trzpień kreci jak to przy trzymać ?>

między gumą, a stabilizatorem jest taka jakby nakrętka, wciskasz tam płaski klucz chyba 16 i odkręcasz