Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli pytasz o sam panel klimatornika to powinien działać na zasadzie plug & play. Musisz tylko zwracać uwagę jaki kupujesz - jedne miały przycisk REST a inne tego nie miały więc być może tutaj jest jakaś różnica.

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak założysz ten z dodatkowym przyciskiem to będziesz co najwyżej miał dodatkową funkcję, sam zmieniałem u siebie na ten niby lepszy i wszystko plug & play, zero programowania czy coś, jeżeli nie miałeś sensora auc a ten nowy panel jest pod takowy, to najwyżej będziesz miał stały błąd tego sensora w ihka - nic wielkiego, ostatecznie można go też dołożyc i wtedy cacy po całości
Opublikowano
ja wymieniałem bo miałem popękane przyciski. Kupiłem za 100 zł chyba taki sam model, ale rok produkcji 2005. Nie chcąc bawić się w przyciski zamontowałem cały, i niestety dmuchawa nie startowała pozatym jej regulacja i cała reszta zachowywała się standardowo. Prostszą rzeczą okazała się wymiana samych przycisków bo w 2 min można wymienić wszystkie! Gdzieś kiedyś czytałem że trzeba adoptować ten panel, ale nie wiem na ile to była rzetelna informacja.
BMW