Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.W moim BMW po doładowaniu akumulatora(był wyciągany) nie działa system STOP&GO.Polećcie mi jakiś zakład w zachodniopomorskim(jestem ze Świnoujścia) w którym zdiagnozują i usuną usterkę za rozsądne pieniądze. :?
Opublikowano
Masz błąd czy poprostu nie działa? Jeśli poprostu to dlatego że poniżej 3 stopni funkcja się nie włącza...

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Wyświetla się żółta kontrolka i nie działa,o tym,że się wyłącza poniżej 3 stopni to nie wiedziałem.Czy to pewne na 100%? Bo za taką informację w serwisie to pewnie mnie nieźle skasują.
Opublikowano
Jeżeli załącza się kontrolka z błędem to coś jest nie tak. System się wyłącza, ale nie wywala żadnych błędów - pewne na 100%

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wyświetla się żółta kontrolka i nie działa,o tym,że się wyłącza poniżej 3 stopni to nie wiedziałem.Czy to pewne na 100%? Bo za taką informację w serwisie to pewnie mnie nieźle skasują.

A nie lepiej zadzwonic do aso a nie z góry zakladac, że drogo

Opublikowano
Witam.W moim BMW po doładowaniu akumulatora(był wyciągany) nie działa system STOP&GO.Polećcie mi jakiś zakład w zachodniopomorskim(jestem ze Świnoujścia) w którym zdiagnozują i usuną usterkę za rozsądne pieniądze. :?

Jak znasz chociaż jakieś podstawy niemieckiego do uderz do autohanse24 w Wolgaście (serwis BMW i Mini), ale niestety tylko do końca grudnia. Od stycznia zwijaja filię i zostaje w okolicy już tylko Greifswald.

A nie lepiej zadzwonic do aso a nie z góry zakladac, że drogo

Nie wiem jak ceny w Polsce ale dla przykładu, mnie za programowanie całego CAS'a wzieli 45 euro.