Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zastanawiam sie na wymianę nerek (grilla , atrapy jak zwał tak zwał :) na czarne.

Stąd pytanie , czy takie czarne nerki wychodziły fabrycznie ? w jakimś pakiecie performance ?

Może ktoś z Was ma takie zamontowane i mógłby podzielić sie radą gdzie kupić , czy montarz trudny i jaki efekt końcowy ( zdjecia mile widziane ).

Na allegro znalazłem tylko coś takiego : http://moto.allegro.pl/bmw-e87-czarny-mat-grill-nerki-rdh-w-wa-wolwikar-i1352991389.html

Szczerze mówiąc nie przepadam za jakąś chińszczyzną , w BMW to jakoś nie przystoi.

Z góry dzięki za info!

Opublikowano

czesc ja mam w swoim bmw czarne nerki ale uproscilem cala sprawe, wymienialem zderzaki na m pak i dalem do lakiernika rowniez nerki...pomalowal na matowy kolor i jest..nie sadze zeby byla duza roznica pomiedzy ori czarnymi a moimi.

Widzialem carne ori i o iel dobrze pamietam maja szerszy pasek gorrny poziomy..jak bedzie pogoda zrobie fotke i wysle ci na maila

Opublikowano

poszukałem trochę na forum i znalazłem katalog performace : http://1er.lexsystems.de/performance_parts_pl.pdf

Są tam wspomniane nerki (cena 34 euro za sztukę ) ale zaznaczone jest ,że to dla modeli poliftowych , ja mam przedlifta , mogą nie pasować. Jak sądzicie?

pitrae - dzięki , czekam na foty Twojego auta , BTW - dokładałeś zderzak M-Pak tylko przód czy cały?

Opublikowano
Modele sprzed liftingu i po liftingu różnią się kształtem nerek. Wyjątkiem są wersje wyposażone w m-pakiet, tutaj nerki są takie same. Poza tym temat nerek był już na forum poruszany, warto poszukać ;) Pozdrowienia
Opublikowano

Właśnie przeszukałem całe allegro i nie znalazłem ori. performance. Tylko jakaś chińszczynzna.

430 zł ? to sporo . W katalogu performance to jakieś 64 euro - za dwie

Chyba najlepiej przejadę sie do serwisu i tam zapytam!

dzieki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
rowniez sie zastanawiam nad czrnymi nerkami z tym ze nie wiem czy nie bedzie glupio wygladac poniewaz moja jedyneczka jest na 16 calowkach zero tuningu jak na razie
Opublikowano

no zajebiaszczo to wyglada :cool2:

wie ktos czy mozna wymienic znaczek bmw na nowy(mowie o tym na tylnej klapie ktory sluzy do otwierania bagaznika....)

• 11 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-performance-czarne-grille-nerki-bmw-1-e87-i1989339090.html

tu najednym zdjeciu jest nr :cool2:

ponoc orginal jest taki sam jak od jadre pytalem sie od chlopakow z silesi i na sporcie potwierdzaj ludziska po nowym roku bede zamawial

mam pytanko w sprawie tylniego emblematu widze z ebylo tutaj poruszane ,chodzi mo o to czy on jest wyciagany tak jak na masce?bo rozmiary ma takie same

Opublikowano
lukolo85 wymieniales go juz?i zamowiles taki sam jak na maske?

troche offtopowo sie zrobilo :) no ale ci odpowiem :) wymienialem go juz na tylniej klapie a czy jest taki sam jk na przedniej masce tego ci nie powiem :) zamawialem w serwisie i koszta byly smieszne :)

• 3 miesiące temu...