Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ori BMW Performance są połysk (shadowline), natomiast tuningowe typu Jafra itp. są z reguły matowe. Wg mnie matowe są fajniejsze, ale to już kwestia gustu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

bede ja robil shadow line emblematy juz zakupilem nerka musze ogarnac i jakies kola zakupic :norty:

polerka i mozna na spot uderzac

Opublikowano

To pochwal sie w galerii po zmianach :)

PS Co do wymiany emblematów, to slyszalem, ze wymiana tego na tylnej klapie jest dosc problematyczna, juz to ogarniales?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jeszcze narazie auto wedruje do lakiernika (te dzwi) pozniej korekta lakieru zmiana emblematow ,kola,pranie wnetrza i bedzie na lato git!

wszystko bedzie w galerii

Opublikowano
To pochwal sie w galerii po zmianach :)

PS Co do wymiany emblematów, to slyszalem, ze wymiana tego na tylnej klapie jest dosc problematyczna, juz to ogarniales?

musisz zdjac plasitki te na klapie od srodka odkrecic torxem srubki i zdjac przewod od spryskiwacza i mechanizm masz luzem :) a emblemat jest na kleju takze zchodzi :) pozniej znow go n klej i wszystko do kupy poskladac :) nie jest to operacja problematyczna :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuje bo nie jestem pewny co do czarnych nerek

Nerki Performance, czyli czarne w połysku, ale tylko ramka jest w czarnym połysku a pionowe kreski w czarnym macie?

Dzięki z góry za odp ;)!

# Dobra już ogarniam tylko ramka jest w połysku :wink: