Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest mozliwosc bez "glebszego" rozbierania, zalozenie opcii z pamiecia w siedzeniu kierowcy w E60 ?

BMW 535d Msport 2008r, jak nowka :) .... juz moja
Opublikowano
Witam

Czy jest mozliwosc bez "glebszego" rozbierania, zalozenie opcii z pamiecia w siedzeniu kierowcy w E60 ?

Na szybko i bez glebszego rozbierania to chyba tylko na taśmą dwustronnie klejącą.

hej

Opublikowano

jeśli dobrze mi się wydaje, a myślę że tak, to musisz poszukać nowych siedzeń ( z przyciskami pamięci -> M + 1 + 2) do tego zapewne moduł foteli itd, programowanie tego ustrojstwa. Na pewno nie da się tego zrobić ot tak bez "głębszego rozbierania".

Tak przy okazji podpytam doświadczonych kolegów. Otóż mam komfortowe fotele, ale nie mam ani aktywnego fotela ani wentylacji. O wentylacji to nawet nie myślę, bo to zapewne gruba sprawa. Ale tak sobie pomyślałem, czy może dałoby jakoś dorzucić aktywny fotel skoro wszystkie silniki są zamontowane, to wystarczyłoby może zmienić i/lub przeprogramować moduł + dorzucić panel na konsoli z przyciskiem aktywnego fotela.

Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
Witam

Na szybko i bez glebszego rozbierania to chyba tylko na taśmą dwustronnie klejącą.

hej

....... :mad2: czemu odrazu na to nie wpadlem...to takie banalne przeciez...

BMW 535d Msport 2008r, jak nowka :) .... juz moja
Opublikowano

... a czy ktos wie ,gdzie w okolicy gdanska jest jakis dobry elektryk,ktory przelozy mi komfortsitze zamiast normalnych seryjnych foteli?

Chodzi mi o jakies modoly,ktore trzeba przeprogramowywac,albo wymieniac...nie mam pojecia.

dzieki

• 7 miesięcy temu...