Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór.. mam problem ponieważ wczoraj spaliły mi się w jednym momencie obie żarówki świateł mijania.prawa i lewa przód. zakupiłem 2 sztuki i problem znów się pojawił.... Dodam iż auto stało nieużywane 6 dni , ale akumulator wyciągnięty był ...bo mrozy były straszne... Bardzo prosze o pomoc... bo zbankrutuje na kupnie żarówek h7 :( ...

P.S.

2 tygodnie temu zmieniałem lampe prawą przednią,zakupiłem ją na allegro...Miała być oczywiście dobra... jak się okazało coś jest pęknięte i wkład z żarówką światła mijania nie jest stabilny... znajomy polecił bym gąbką usztywnił :) i pytanie - czy prawa lampa może odpowiadać za to że spala się żarówka w lewej lampie? czy może problem leży gdzie indziej..?

Za pomoc bardzo dziękuje

MI-24

Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.
Opublikowano
Wczoraj po trasie zaobserwowałem po otwarciu maski iż zawilgocone są kable, które są owinięte taśmą izolacyjną w okolicach prawej lampy... ale nie wiem czy te kable się gdzieś łączą z lewą lampą.... Dodam ,że żarówkę w obydwu lampach zmieniałem w listopadzie.... Pytanie czy może wymienić całą instalacje kablową prowadząca do lamp? nie wiem z jakim problemem pojechać do "elektryka" . . .
Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.
  • 1 rok później...
Opublikowano
regulator napięcia był do wymiany...