Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w temacie - co jakiś czas nie działają mi wszystkie kierunkowskazy z prawej strony auta. Kontrolka kierunku wtedy też nie świeci, słychać natomiast szybkie cykanie. Co to może być? Przekaźnik? Gdzie go szukać, bo z opisu wynika, że wśród pozostałych bezpieczników i przekaźników żaden za kierunki nie odpowiada... Będę rad za sugestie :D
Tomek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A żarówki? Szybkie cykanie świadczy o tym że są przepalone żarówki. Sprawdź a najlepiej wymień na nowe. Koszt nieduży a masz pewność że żarówka dobra.
Opublikowano
Właśnie w tym sęk, że też tak myślałem, ale wtedy pozostałe by świeciły tylko szybciej (tak mi się przynajmniej to objawiało w innym aucie). Poza tym nie dzieje się to przez cały czas, tylko od czasu do czasu...
Tomek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
może gdzieś kable przetarte lub z przekaźnikiem coś.? Ew. może być coś przy przełaczniku.
Opublikowano
Ja podczepie sie pod temat mianowicie któregoś dnia przestało dzialac mi podświetlanie teb rej... zarówki dobre, bezpieczniki też a z tyłu ciemnośc:( sppotkał sie ktoś z taki problemem. Niby nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu ale wkurza mnie jak świeci mi sie dioda na komputrze:(
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
znajdz gdzieś instrukcję od bmw, bo ja szczerze powiedziawszy to nie mam bladego pojęcia. Nigdy nie mialem problemu z tym. Wiem że przekaźniki są jakieś w skrzynce pod maską ale i przy kolumnie też są jakieś. Ale które od czego to naprawdę nie powiem Ci. Poczekaj to może ktoś odpisze kto wie. Może matiss lub m-technic?