Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znalazłem sobie ładną 320d, rok 2005 Tournig Wersja: Special Edidtion

Ma zwykłą manualną skrzynię (6-ke) i przy kierownicy ma manetki....

o co chodzi?

P.S nie wiem nic więcej, bo to tylko foty jak n arazie dostałem

Aleksander Malanowski
Opublikowano
Witam

Znalazłem sobie ładną 320d, rok 2005 Tournig Wersja: Special Edidtion

Ma zwykłą manualną skrzynię (6-ke) i przy kierownicy ma manetki....

o co chodzi?

P.S nie wiem nic więcej, bo to tylko foty jak n arazie dostałem

dokładana kierownica prawdopodobnie.

Opublikowano

Witam, ja uważam chyba tak jak kolega powyżej (jakaś kierownica wstawiona), ale fotki w aukcji:

http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=138836853&customerIdsAsString=2349929&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=2349929&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#offerPictures

Oceńcie jeszcze te 2 egzemplarze : (ta z zewnątrz mi się nie bardzo widzi, po zatym ta skórka chyba przymęczona jest trochę )

http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=138750427&customerIdsAsString=2349929&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=2349929&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false

I jeszcze ta:

http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=138835505&customerIdsAsString=2349929&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=2349929&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#offerPictures

Generalnie zastanawiam się pomiędzy tą z pomarańczowym środkiem (tylko jest po lekkim gradobicie, maskę to sobię moge wymienić, gorzej z dachem...)

i ta z jasną skórą, zestawienie wnętrza - moje ulubione, a z zewnątrz koła zawsze można zmienić i już bedzie lepiej. znowu w ten 3 odpowiada mi przebieg.

A największy minus to jest odległość i to że nie znam sprzedawcy, jechać do Monachium i zastać lekkiego szrocika - tak średnio, a znowu kupić an siłę też nie chcę.

Swoją drogą szukałem w Berlinie, i w sumie nie ma ani jednej sztuki którą warto by kupić...

330d ze względu na akcyzę też odpada...

Aleksander Malanowski
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te łopatki za kierownicą to chyba jakis dokładany bajer bo oryginalne są inne a jesli chodzi o gradobicie to jedziesz do specjalnego zakładu i wyciągają wgniecenia tak ze nie ma najmniejszego śladu po nich.