Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałem zmienic fotele z ręcznych na elektryczne czy da sie założyc czy trzeba dorabiac jakies pierdoły?

Bo czytałem na innym forum że facet chce założyc do siódemki i nie wie jak a napisał to dzis na beeemka forum.

Bardzo proszę o odpowiedż bo szukałem i nie ma.

Pozdrawiam Norbert.

Opublikowano
kolego rece opadaja !!! Zdejmij fotel i luknij dywan w tym miejscu jest laczony i pod nim przewaznie jest wtyka do zapinania foteli . Czasami wydaje mi sie ze masz 12 lat sorka jak obrazilem.

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
heh rozcinać dywan :D ja to bez upewniania słyszalem pionte przez 10 wiem ze buma jest święta jednak mialem tak schowane kostki ze ich nie widzialem bylem troche spenkany bo wyjalem stare i mysle no to ładnie musze zalozyc spowrotem mialem ukryte i przyklejone do karoserji widac ze nigdy tam nikt nie zagladał. w każdym nawet pachruściu mają być kostki do fotela zdejmij go reszte robi sie intuicyjnie u mnie kosta działała bez zadnych dodatkowych aktywacji
Opublikowano

dobra zobacze jak bedzie to zaraz założe fotele ale muszę najpierw kupic bo chciałbym miec elektryczne bo nowe mercedesy nie mają a ja chce miec.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów zapraszam do ogladania

Opublikowano

wiązka jest pod dywanem. zdejmiesz fotel to zobaczysz taka czarna srube plastykow odkrec ja unieś dywan i wyciągnij kawałek wiązki z wtyczka w dywanie masz już podcięta dziurke na wyprowadzenie wiazki

gdybyś kupił sobie fotele z pamięcią dopilnuj żeby kolo dołożył ci wiązke do pamięci

Opublikowano

Witam.Mam jeszcze jedno pytanie czy na tyle da sie założyc elektryczną kanape?

Pozdrawiam

Opublikowano
wiązka jest pod dywanem. zdejmiesz fotel to zobaczysz taka czarna srube plastykow odkrec ja unieś dywan i wyciągnij kawałek wiązki z wtyczka w dywanie masz już podcięta dziurke na wyprowadzenie wiazki

gdybyś kupił sobie fotele z pamięcią dopilnuj żeby kolo dołożył ci wiązke do pamięci

DZIĘKI SERDECZNE ŻE POWIEDZIAŁES O WIĄŻCE.

POZDRAWIAM

Opublikowano

co do tylniej kanapy tak da sie dolozyc ale tez musisz miec wiazke do niej, a z nia modul i chyba 3 przekazniki

2 od grzania siedzis k i jeden alebo 2 od zagłowków modól zeby sterowac calym jezdzeniem

bede dokladal do siebie to moge cos o tym powiedziec ale jeszcze nie teraz

Opublikowano
samo wejście jest po drugiej stronie akumulatora do kanapy elektrycznej rolety elektrycznej i lodówki zobaczcie sobie mamy wejścia jak do foteli na przodzie w e32 wszystko jest i z zegara zrobimy fula :8)