Skocz do zawartości

Fotele elektryczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałem zmienic fotele z ręcznych na elektryczne czy da sie założyc czy trzeba dorabiac jakies pierdoły?

Bo czytałem na innym forum że facet chce założyc do siódemki i nie wie jak a napisał to dzis na beeemka forum.

Bardzo proszę o odpowiedż bo szukałem i nie ma.

Pozdrawiam Norbert.

Opublikowano
jak masz bez pamieci to normalnie kladziesz pod fotelami ukryte sa kostki w kazdej musza byc pod dywanikiem
Opublikowano
  • Autor
ale tak jest w każdej?
Opublikowano
  • Autor
musiał bym dywan rozcinac
Opublikowano
kolego rece opadaja !!! Zdejmij fotel i luknij dywan w tym miejscu jest laczony i pod nim przewaznie jest wtyka do zapinania foteli . Czasami wydaje mi sie ze masz 12 lat sorka jak obrazilem.

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
heh rozcinać dywan :D ja to bez upewniania słyszalem pionte przez 10 wiem ze buma jest święta jednak mialem tak schowane kostki ze ich nie widzialem bylem troche spenkany bo wyjalem stare i mysle no to ładnie musze zalozyc spowrotem mialem ukryte i przyklejone do karoserji widac ze nigdy tam nikt nie zagladał. w każdym nawet pachruściu mają być kostki do fotela zdejmij go reszte robi sie intuicyjnie u mnie kosta działała bez zadnych dodatkowych aktywacji
Opublikowano
  • Autor

dobra zobacze jak bedzie to zaraz założe fotele ale muszę najpierw kupic bo chciałbym miec elektryczne bo nowe mercedesy nie mają a ja chce miec.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów zapraszam do ogladania

Opublikowano

wiązka jest pod dywanem. zdejmiesz fotel to zobaczysz taka czarna srube plastykow odkrec ja unieś dywan i wyciągnij kawałek wiązki z wtyczka w dywanie masz już podcięta dziurke na wyprowadzenie wiazki

gdybyś kupił sobie fotele z pamięcią dopilnuj żeby kolo dołożył ci wiązke do pamięci

Opublikowano
  • Autor

Witam.Mam jeszcze jedno pytanie czy na tyle da sie założyc elektryczną kanape?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
wiązka jest pod dywanem. zdejmiesz fotel to zobaczysz taka czarna srube plastykow odkrec ja unieś dywan i wyciągnij kawałek wiązki z wtyczka w dywanie masz już podcięta dziurke na wyprowadzenie wiazki

gdybyś kupił sobie fotele z pamięcią dopilnuj żeby kolo dołożył ci wiązke do pamięci

DZIĘKI SERDECZNE ŻE POWIEDZIAŁES O WIĄŻCE.

POZDRAWIAM

Opublikowano

co do tylniej kanapy tak da sie dolozyc ale tez musisz miec wiazke do niej, a z nia modul i chyba 3 przekazniki

2 od grzania siedzis k i jeden alebo 2 od zagłowków modól zeby sterowac calym jezdzeniem

bede dokladal do siebie to moge cos o tym powiedziec ale jeszcze nie teraz

Opublikowano
  • Autor
DZIĘKI LATEM ZOBACZE CZY JEST KOSTKA.
Opublikowano
samo wejście jest po drugiej stronie akumulatora do kanapy elektrycznej rolety elektrycznej i lodówki zobaczcie sobie mamy wejścia jak do foteli na przodzie w e32 wszystko jest i z zegara zrobimy fula :8)