Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, kilka dni temu kupiłem e30 320i 1987r, w sumie to okazyjnie, ale wiadomo że zawsze znajdzie się coś do zrobienia, otóż nie działa mi lewy kierunek, ( jak go wrzucę to brzęczy w okolicach kierownicy, oraz nie działają mi wsteczne lampy, ( żarówki ok ) jest to moja pierwsza betka więc proszę o wyrozumiałość :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napewno żarówki ok. Mogą wyglądać że żarnik jest cały a nie bedą palić. Co do wstecznego to sprawdź włącznik wstecznego czy czasem nie jest walnięty.
Opublikowano
sprawdz miernikiem czy masz napięcie... sprawdź DOKŁADNIE 2x wszystkie bezpieczniki i kable czy nie są poprzecierane/przedarte... podstawy w pierwszej kolejnosci :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
WŁĄCZNIK WSTECZNEGO JAK SIĘ NIE MYLĘ TO PRZY SKRZYNI BIEGÓW, Z BOKU Z DRUGIEJ STRONY JAK WLEW OLEJU DO SKRZYNI (MGĘ SIĘ MYLIĆ).
Opublikowano
otóż dowiedziałem sie że ten to co brzęczy przy wrzuceniu lewego kierunku to brzęczyk informacyjny od włączonych świateł ( np gdy wysiadamy żeby nie zostawić włączonych ) żarówki ok, bezpieczniki ok
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeśli nie działają Ci śąwiatła wstecznie zobacz czy w tylnej lampie drucik który idzie od żarówek do lampy ma styk z obudową ja nie miałem i nie świeciły wygiąłem trochę i wszystko ok :D