Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Używam Pirelli Soto Zero od trzech sezonów i jest OK ! Mam tylko na mniejszą felgę 16``. Zimą to może i lepiej:cool2:
Opublikowano
W E60 przy felgach 18 cali rozmiar opon to 245/40/18.

Modyfikacje mojego E60:

Czarna podsufitka; sportowa kierownica; listwy wewn. alu z lekkim szlifem; nagłośnienie Logic7; sportowe pedały BMW; lusterka zewn. fotochrom el. składane; felgi BMW 246 (18"); przyciemnione szyby; ledowe podświetlenie tablicy rej.; wygłuszanie drzwi

Opublikowano
Witam,wlasnie zakupilem zimowki Pirelli snow sport 235/40/18 i mysle ze to dobry wybor :cool2: jesli ktos chce zeby auto wygladalo dobze takze w zimie to czemu nie 18 ? :mrgreen:
m3GreenHell
Opublikowano
Kolego Pirelki Sottozero super,ale jeszcze lepsze goodyear performance 2. Jezdziłem w e60 na jednych i drugich nowych. :cool2: :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego Pirelki Sottozero super,ale jeszcze lepsze goodyear performance 2. Jezdziłem w e60 na jednych i drugich nowych. :cool2: :cool2:

potwierdzam co do goodyear performance 2