Skocz do zawartości

[F10] 5xx Li - ciekawa opcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Chinach jeśli stać kogoś na piątkę to praktycznie zawsze stać go też na to żeby jeździć z kierowcą więc ich piątka jest zoptymalizowana pod kątem siedzącego z tyłu. E60 też było przedłużane na rynek chiński. W Europie kierowcy są drożsi / inna kultura więc z tyłu miejsca jest tyle ile jest – żeby dwójka dzieciaków się od biedy mieściła. Nie pamiętam żebym kiedykolwiek widział cztery dorosłe osoby w piątce a sam przez 4 lata może z 10-15 razy jakichś dorosłych z tyłu wiozłem.

A do jazdy z kierowcą w Europie jest przedłużana siódemka a dla prezesów państwowych firm Skoda Superb ;)

Opublikowano

Najlepsze jest to ze chinole są tacy mali a budują im jeszcze auta przedłużone :mrgreen:

Ale i tak mi się podoba ta wersja L - miejsca chyba tyle co w Superbie :norty:

Axel
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kitajce to jakieś dziwaki z tymi długimi wersjami, nawet sami lubią je prowadzic, ale głównie to jednak zadanie szofera, oni pewnie nawet standartowe wersje L zamawiają w dłuższej wersji :) może jest jakiś związek z faktem skąpego wyposażenia naturalnego skośnookich? Ja piątki L nie znajduję wcale, to nienaturalne, jak potrzebujesz byc wożony długą limą to jest taka, po co kombinowac? a sam też tak często wożę pasażerów że aż furtki mi się do słupków z zastania przyklejają..
Opublikowano

To jest zupełnie bez sensu. Lepiej juz kupic 7Li, cena bedzie podobna

Piątka jest do jezdzenia, 7 do wozenia z kierowcą - kupic 5 Li i jechać z tyłu :mad2:

Hmmmm