Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wymienilem fotele zwykle na kubelkowe i w nowych jest regulacja elektryczna tylko czesci bocznej reszta jest manualna i mam pytanie...czy moge jakos to podlaczyc zeby dzialalo?dodam ze przedtem mialem fotele bez elektryki.Czy potrzebuje jakiegos modulu czy cos?Czy ktos to juz przerabial?
Opublikowano
Podlaczenie elektryki zajmuje 10 minut, o ile masz podgrzewanie.
Beste Maschine der Welt
Opublikowano

Mozesz tez sie pobawic sam.

Odlacz akumulator.

Porownaj jakie piny masz na zoltej kostce wychodzacej z fotele a jakie na kostce wychodzacej z podlogi.

Musisz doprowadzic do stanu kiedy kostki beda mialy identyczna liczbe pinow, a to oznacza pociagniecie instalacji od bezpiecznikow.

Wg mnie nic nie trzeba kodowac. Potrzebny jest tylko plus i minus, czyli po 2 kable do kazdego fotela.

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
ok.Chodzi mi tylko o to czy jakis dobry elektryk da sobie z tym rade ,ze nie trzeba bedzie kupowac jakichs modulow
Opublikowano

Przeciez modul masz pod nowym sportowym fotelem.

Mysle, ze poradzi sobie z tym uczen pierwszej klasy technikum elektrycznego...

A jak Twoj elektryk nie bedzie kumaty, to mu wydrukuj to :norty:

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=229396

Pilnuj, zeby Ci nie polamal plastikow :mrgreen:

Beste Maschine der Welt
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
witam no wiec kupilem sportowe fotele te z elektryczna regulacja czesci bocznej i szukam kogos kto mi to podlaczy na terenie łodzi.Dodam ze nie mam podgrzewanych foteli takze chyba trzeba poprowadzic kable.dzieki za pomoc
Opublikowano

Umow sie w autoklinice bmw w pruszkowie

Mysle, ze w 3-4 gdziny Ci to zrobia.

Ciekawy jestem czy jak nie masz podgrzewania masz identyczne kostki wychodzace z podlogi i gniazdo pod fotelem.

Lepiej zrobic to z odpietym akumulatorem, chociaz ja nie odpinalem i zadne bledy od poduszek nie wyskoczyly.

Porownaj piny i opisz, ktorych brakuje na forum dla "potomnych"

Beste Maschine der Welt