Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś wziołem drugi kluczyk aby go trochę naładować.Podjechałem na cpn zatankować.Nie mogę otworzyć klapki od paliwa, a paliwa zero. Potem zamykałem i otwierałem dwoma, lecz otworzyć się nie chce. Rozłączyłem na chwilke akumulator, też nie pomogło.
Opublikowano
W BMW touring jest zawleczka awaryjnego otwierania klapki wlewu paliwa.Zawleczka jest w bagażniku po prawej stronie , w schowku ( to jeżeli chodzi o zatankowanie paliwa ).
Opublikowano
To poszukaj może też jest. Skoro takie coś znajduje się w kombi to w sedanie też powinno byc lecz mogę się mylic.Kiedys miałem Lagune liftbak i też była zawleczka awaryjnego otwierania.
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Chciałbym odświeżyć temacik. E39 touring 2000r

Mam ostatnio problem z otwieraniem tytułowej klapki od wlewu paliwa. Kilka dni temu zaczęła dość głośno pracować a teraz coraz częściej odmawia posłuszeństwa siłowniczek który otwiera się razem z centralnym. Czy ktoś mógłby w jakiś sposób opisać jak się do niego dostać? może wystarczy faktycznie tylko wtyczką ruszyć a jak to nie pomoże to zabiorę się do wymiany tylko, że nie bardzo wiem jak się tam dostać.

pozdrawiam i dzięki za ewentualne wskazówki.