Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
odkad zrobilo sie chlodniej wiadomo jezdzi sie z ogrzewaniem,troche mi w srodku paruje,alejak wlaczam ogrzewanie tzn.podgrzewanie przedniej szyby para oczywiscie znika(jednak na tylnych szybach nie do konca znika).problem polega na tym ze jak zostawie auto na jakis czas i potem wracam przednia szyba jest zaparowana ze nic nie widac tak samo boczne,plynu chlodniczego mi nie ubywa.slyszalem cos o filtrach ktore znajduja sie gdzies pod schowkiem od strony pasazera,ale nie wiem dokladnie gdzie one sa,a moze przyczyna lezy w filtrach kabinowych pod maska...prosze o jakas porade-dziekuje...
Opublikowano
miałem omege i działo się tak samo wywaliłem filter przeciw pyłkowy i się uspokoiło ale wydaje mi się że czas był na niego i był wilgotny wymień i powinno być ok
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sprawdź czy nie masz mokrej wykładziny. Ja wcześniej miałem vectre B też mi szyby strasznie parowały i pod wykładziną było coś w rodzaju gąbki, jak to wyciągnąłem po prostu z tego ciekło
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
szyby mam zwykle,ale wymienilemfiltrod strony pasazera,a tym od strony kierowcy nie wiedzialem,dzieki,zajme sie tym jak sie troche cieplej zrobi.jeszcze raz dziekuje...